TESZT │Nivea Dry Comfort izzadásgátló krém

április 23, 2013



Még a Glamour napokon szereztem be ezt az számomra újszerű csomagolású krémdezodort. Akkor néhányan jeleztétek hogy olvasnátok róla bővebben. Két hete használom, úgy hogy eljött  az ideje hogy bemutassam és megosszam veletek az első tapasztalataimat a termékkel kapcsolatban.


Külcsín: Ránézésre én előbb nézném kézkrémnek, mint dezodornak annyira fura hogy tubusos a csomagolása. A termék maga 75ml, szóval még több is mint egy átlag deo. ( legalább is az itthon fellelhetőek mindegyike csupán 50ml ) A kupakot levéve egy kis lyukon keresztül juthatunk hozzá magához a krémhez, ami nem kicsit megnehezíti a hagyományos  "végig görgetem a hónaljamon " mozdulatot. Szóval már meg is van az első negatívum. Én a kézfejemre nyomok egy akkora mennyiséget, mint a képen is majd az ujjaimmal felkenem a hónaljamra. Egyáltalán nem praktikus és lehet is kezet mosni azonnal.

Illat/Állag/Hatékonyság: Az illata kellemes, nem túl erős Nivea krém illat amit egészen késő délutánig érzek magamon. Ugyebár nevéhez hűen sűrű krém állaga van, amiből úgy tapasztaltam bőven elegendő akkora mennyiség mint a képen. Felesleges több, próbáltam de mindig maradt a kezemen mert már nem tudtam hova kenni. Szépen terül a bőrön - nem tudom ezt hogy mondják - és mire kiválasztom mit veszek fel már be is szívódik :)) Sajnos nyomott hagy, annyira legalább is mint a többi fehér színű társa de egy kis odafigyeléssel ez elkerülhető. Nem úgy, mint a korábban használt Fa izzadásgátlóm amitől állandóan foltos lett a pólóm bármennyire is próbáltam óvatos lenni pedig az áttetsző volt.
Korábban a krémszerű izzadásgátlóktól csak még jobban izzadtam ezzel viszont nincs ilyen gondom. Meg vagyok elégedve a hatásával, nem mondom hogy full szárazon tart mert délutánra azért már éreztem, hogy múlik a hatás:) Szóval a 24H védelem ennél a terméknél is csak jól hangzó reklámfogás! Átlagos hatékonyság és nedvszívóság viszont az illata kitart szinte egész nap. (az meg már fél siker!!!!:))

Ár-érték: Én a Müllerben jutottam hozzá és máshol eddig nem is láttam. Lehetséges, hogy kifutó termék lenne, mert mindössze 400ft-ért árulták ami nagyon is akciósnak tűnik ha a mennyiséget és a márkát is figyelembe vesszük??!  Eredeti árára sajnos nem emlékszem és sehol nem is tudtam utána olvasni  hiszen Krémmánián se szerepelt eddig, én tettem fel oda nemrég.
Akciós árát megérte, de egyenlőre nem győzött meg ezért nem hiszem hogy újra vásárolom. Bár a 2000ft-os Eucerin  izzadásgátlómhoz hasonlítva fény évekkel jobb (!) Az is krémes állagú, de annyira izzadtam tőle még TÉLEN is, hogy legszívesebben kukába dobnám de ahhoz meg drága volt. :(

 Pontszámok:

Csomagolás: 5/2
Hatékonyság: 5/3.5
Ár-érték:  5/4


Egy szóval összegezve a fentieket: ÁTLAGOS. Se rosszabb, se jobb mint a többi drogériás termék. Mondjuk ha a gyógyszertári Eucerinre gondolok, annál még jobb is:) A nem túl praktikus csomagolást leszámítva elégedett vagyok vele és így belegondolva nem  bántam meg, hogy megvásároltam.

You Might Also Like

6 hozzászólás

  1. Köszi a tesztet róla, egy próbát szerintem nekem megér. Annyira kíváncsivá tett ez a krém állag, én ilyet még nem próbáltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen!Egy próbát megér, engem is kíváncsivá tett ez a krémes deo ezért is vettem le a polcról (meg azért mert az előző bosszantóan sok foltot hagyott maga után) :S

      Törlés
  2. kb ugyanezt olvastam rola mashol is :) 400ft-ert meg talan en is kiprobalnam, de tobbert kizart. foleg a leirtak utan nem adnek erte tobbet.

    VálaszTörlés
  3. Ez a termék amúgy alumentes? Ha igen, akkor szerintem megér egy próbát nálam :)

    VálaszTörlés
  4. Hmmm, még sosem hallottam ilyen krémdezodorról (vagy csak nem tűnt fel), mondjuk a 24 órás védelemben nem hiszek, de azért az nem valami jó, ha nyomot hagy :(

    VálaszTörlés

Facebook