Aprócska Haul

május 03, 2013

Nem épp a legfrissebb szerzemények ,van már vagy 2 hete is hogy megvettem ezeket az apróságokat és így, hogy hozzá csaptam még pár terméket amikről megfeledkeztem  már nem is annyira aprócska, de 'haul az legalább biztos:D A  Balea  dúsító sampont(350ft) már ki is végeztem (annyira borzalmas, hogy inkább a fürdővízbe öntögettem szorgalmasan) 
Az Eveline márkával kapcsolatban nagyon jók a tapasztalataim ezért mertem megvenni ezúttal a sminklemosójukat vagyis hát hivatalos nevén Hydra Expert micelláris folyadékot.( 899ft) Utóbb olvastam Krémmánián, hogy sokan a Bioderma Sensibio lemosójának olcsóbb verziójaként tekintenek rá. Még van egy kicsi az előző sminklemosómból, szóval még fel se bontottam de ezek után nagyon kíváncsi leszek rá, bár a Bioderma márkát még nem próbáltam azért az már jó jel hogy ahhoz hasonlítják. A későbbiekben mindenképp írok róla tesztet.
Ez az Essence mono (52 Olive garden) árválkodott a leárazott kosárkában és mivel már teljes áron is felkeltette a figyelmemet a gyönyörű zöld árnyalata így  egyértelmű volt hogy jön velem haza 199ft-ért.
Eddig nem hittem, hogy lehet különbség egy szimpla hegyező (amit még suliban használtam a grafit cerkák hegyezésére) és egy "hivatásos"  szem,-szájceruza hegyező között. De rákényszerültem venni egyet - habár totál pénzkidobásnak gondoltam - mert a vadiúj Maxfactor szemcerkámból lassan a negyedét  lefaragta a régi miközben állandóan beletört a vége, holott még alig használtam. Fény évekkel jobb ez az új, spéci hegyező. Nem is értem, hogy létezhettem ezidáig nélküle. (?)

Wella Forte Hajformázó folyadék, ezidáig nem próbáltam hajformázóként ilyen állagú terméket nem is volt rá szükségem csupán kíváncsivá tett.  (350ft) Nem sokszor használok lakkot, vagy egyéb hajrögzítőket, na nem mint ha annyira félteném a hajam. Hanem mert nem túl bonyolult - tartást nem különösebben igénylő - frizurákat hordok.
Listerine Total  Care szájvíz a legutóbb nagyon bejött ezért újra vásároltam.(900ft)
 A Fructis Fruity Passion hajerősítő sampon hirtelen felindulásból vettem meg, főképp azért mert a Balea sampon felháborítóan rossz munkát végzett és muszáj volt helyettesítenem valamivel. Már próbáltam, az illata nagyon kellemes más hatást egyenlőre még nem tapasztaltam de csak jobb lehet az elődjénél (400ft)

You Might Also Like

7 hozzászólás

  1. Az olive garden essence mono nekem is meg van, egyszerűen imádom a színe tökéletes :) zöld és barna szeműeknek nagyon jól áll (nekem zöld van)

    Alig várom a tesztet az Eveline lemosóról :)

    Én is pont ugyanígy gondolkodtam a hegyezőkről, aztán egyszer valamiért csak vennem kellett egyet (essence) és huuuuu csak lestem, hogy hát ekkora a különbség hegyező és hegyező között?!!? :D Szuper jól teszi a dolgát :)

    VálaszTörlés
  2. Díjat kaptál: http://rekablogol.blogspot.hu/2013/05/best-blog-dij.html :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Eveline lemosóra nagyon kíváncsi vagyok, mert már régi vágyam a bioderma micellás lemosója, de ha ez a kistesó, akkor jó lesz nekem ő is :)

      Törlés
    2. Írok róla, tuti!! Bár nem lesz összehasonlítási alapom a Bioderma lemosójával, mert olyanom még nem volt. De az az érzésem - még így is, hogy fel se bontottam a flakont - hogy hasznos kis löttyi lesz ez!:)

      Törlés
  3. Sziaa: ) Díjat kaptál tőlem : http://yvusbeauty.blogspot.de/2013/05/best-blog-dijat-kaptam.html
    Szép napot! :)

    VálaszTörlés
  4. Szia! Tőlem is egy ilyen díjat kaptál:
    http://voroskoromlakk.blogspot.hu/2013/05/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  5. Ó, nagyon szépen köszönöm lányok a díjat!!!
    Ez az első alkalom, ráadásul rögtön három hogy díjat kapok!:DD

    VálaszTörlés

Facebook