7 nap 7 rúzs: a Maybelline rúzs

június 05, 2013


 

Hú, eseménydús és végtelenül hosszú volt ez a nap, hullafáradtan estem haza szűk egy órája. De a sorozatot nem szerettem volna megszakítani, így kissé megrogyva bár de itt hozom a folytatást. 
Végre egy rúzs is terítékre került. Ideje volt már elvégre 7 nap, 7 rúzs a sorozat címe:) Szerdára egy brutál pink árnyalatot választottam, egy ősrégi Maybelline rúzs képében. Jó néhány éve itt lapul a fiókban ez a merész darab azt hiszem valamelyik újsághoz járt, más különben nem is lenne meg. Ilyen harsány árnyalatot magamtól biztosan nem vennék, az árnyalat  egyébként a 04G Fuchsia nevet viseli.


 Ha a hétfői rózsaszín árnyalatra azt mondtam nem viselném hétköznapokra, akkor ezt duplán nem! Pedig tetszik maga a szín, de nincs merszem ilyen élénk színekhez. Legalább így, ahogy a képen látszik. Jó hogy előkerült, mert biztosan kipróbálom tompítva ezt az élénk színt valami más halvány szájfénnyel ötvözve.
Egyébként nagyon lágy textúrájú, kellően puha és nagyon finom illatú (még ennyi év távlatából is:) Szóval ha lehetne még ezt a típust kapni nem kizárt, hogy kipróbálnék egy kevésbé drámai árnyalatot.

Nektek tetszik az ilyen élénk rúzs magatokon?
Hétköznapra bevállalnátok?

You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Szép színe van. :)
    Én se szeretem hétköznapra az ilyen rikító színeket, általában úgy világosítom őket, hogy először egy közepes réteg ajakápolót (általában a kék Labello Classic) teszek fel, nem várom meg, míg beivódik, hanem rákenem a rúzst, és így nem lesz olyan durván vad színe, de azért halványan visszaadja az árnyalatot. És emellett még hidratáltam is az ajkaimat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mostanában szoktam rá erre én is. Nemrég beszereztem az Avon méhviasz ajakbalzsamját. Annyira jó illata van, hogy kenegetem állandóan ezért rúzs/szájfény alá is sokszor kerül.
      Köszönöm a hozzászólás!:)

      Törlés
  2. Nekem ez a szín is tetszik rajtad, de tényleg elég erős, én se merném utcára használni. :)

    VálaszTörlés

Facebook