Első benyomás a Lovely Gloss gél hatású lakkokról

június 06, 2013

 

Múlt héten már mutattam a mai bejegyzés egyik főszereplőjét, a  barack színű Lovely lakkot (Nr. 412), ám a másik, zöld szépségre (Nr. 127) csak a héten tettem szert.  Nehezen választottam az új külsőt kapott gél hatású lakkokból. Sok szép szín van, de valahogy egyik sem sem fogott meg igazán. Elég prózai volt az ok, amiért a zöldet választottam....csak mert nincs zöld lakkom:) (pontosabban eddig nem volt) Ráadásul ez egy kiwi zöld árnyalat, szóval reményem szerint nyáron sokat fogom használni.




Ma volt a premierjük, ezért nem tudom mennyire tartósak. Ami biztos, hogy lassan szárad. Nekem legalább is óráknak tűnt, mire teljesen megszáradt a két réteg. Mert hogy kell belőle annyi, sőt még hármat is elbírt volna. Viszont cserébe nagyon szép gél hatást kapunk és fényt. Bár én fedőrétegnek felkentem a gyógylakkomat, szóval a kép csalóka a fénylő finish tekintetében. A barack színűt  megspékelték némi aranyló csillámmal is, amit nyugodtan kihagyhattak volna, de mindegy.
És igen!Jól látjátok, egy hatalmas citromot hívtam segítségül a képekhez. Gondoltam jobban kiadja majd a lakk színét. Tévedtem. Ment is a sütibe...



Nektek melyik árnyalat van meg az új generációs Lovely lakkokból?
Mik a tapasztalatok? (linkeljetek, ha van mit!:)




You Might Also Like

11 hozzászólás

  1. Fúú nagyon tetszik ez a szín kombináció! :) Én meg vagyok elégedve a új színekkel, sok és nagyon szép szín, igazán különlegesek is vannak köztük. Nekem egy halvány menta lakkom van az új generációs Lovely lakkok közül. (Pearl Base Nr 1) Nekem 3 réteg kellett, bár 2 is elég lett volna, de pár részen át ütött, én meg biztosra mentem. Szintén lassan szárad, bár én úgy is körömlakk szárítózok. Tartósságról én sem tudok mit írni, én tegnap lakkoztam ezzel. Egyenlőre azért tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami kimaradt a posztból és negatívum (bár nem óriási),az az hogy nem volt annyi kreativitásuk az 'alkotóknak' hogy fantázia nevet adjanak a lakkoknak. Tényleg sok szép szín van, a Baltic Sand vonalból akarok majd beszerezni. Mivel gyorsítod a lakk száradását?

      Törlés
    2. Kék színű Baltic Sand lakkot kerestem én is, de ahol én voltam onnan elkapkodták. :\ A fantázia neveket én is kerestem, kissé csalódott is voltam hogy nincs nekik, de ettől még a lakk nem lesz jobb vagy rosszabb.
      Én először az Essence körömlakk szárító spray-t használtam (http://www.essence.eu/uploads/tx_cosnovaslider/express_dry_spray_08.png), de rájöttem hogy ennyi anyag nagyon kevés közel 900 Ft-ért. Méretre akkora, mint az 50 ml-es sminklemosóm, csak viszonyítás képen írtam le ezt. (Baromi kicsi!! Ilyen utazós méret.) Felháborodásom végett bementem a fodrászkellékesbe, ahol 1300 Ft-ért akkora méretbe kaptam körömlakk szárító sprayt mint egy rendes hajlakk, csak ducibb csomagolásba!!!(http://www.beautyworlduk.com/images/hollywood%20beauty/DeMert%20Nail%20Enamel%20Dryer.jpeg) Hatalmas adag az Essencehez képest, árban pedig csak nézd az arányokat.. Az Essence kb. 5 használat után kifogyik, ezt pedig március óta nyúzom, most kezdem a végét járni.. :) Szerintem megéri ezt használni, sokszor nem tudom megvárni a lakk száradását, főleg ha megyek valahova utána.
      Bocsánat a hosszú kommentért!

      Törlés
    3. Egyenlőre elvagyok szárító spray nélkül, nem kerestem. Az essenceről hallottam - bár állványon sose láttam - és az Avon katalógusban láttam legutóbb. Utána olvastam, de nem voltak érte odáig.
      Ez a piros flakonos, ismeretlen márka számomra de jó hogy linkelted mert legközelebb ha fodrászkellékesnél járok megnézem magamnak:)
      Köszi az infókat és a linkeket!!:)

      Törlés
  2. Great colour!!:)
    Come and see me too on:

    www.olivains.com

    VálaszTörlés
  3. Ez a zöld nekem is meg van. Fedhetne jobban is az igaz. De jobbnak tartok őket az Essencenél, iszonyat annak a tartóssága...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tartósságról még mindig nem nyilatkozom, mert csak 1 nap telt el:) De kinézetre, fedésre és állagra is szerintem egyadta Essence. Legalább is az alapján a 2 új kiadású Essence lakkból kiindulva, ami megvan.
      Viszont több nekem tetsző szín van Lovelyéknál és ez a Baltic Sand kollekció is "jó húzás" volt tőlük....

      Törlés
    2. A Sand lakkokból dobhatnának ki új színeket igazán, nekem ez a három már unalmas: )

      Törlés
  4. Nagyon szép színe van mindkettőnek!! : )

    VálaszTörlés
  5. szépek, a narancs nekem is megvan. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jobban megnézem tényleg narancs beütésű, de én barack árnyalatnak vettem és úgy is használom :DD

      Törlés

Facebook