Teszt │Eveline BB krém

június 04, 2013

  Ahogy jeleztem ma 2 bejegyzéssel is készültem, másodszorra egy termékbemutatóval Eveline bb krémjéről. (talán feltűnt nektek, hogy nagyon sok tesztelős posztban az  Eveline márka egyik termékéről van szó. Eskü, hogy nem vagyok lefizetve és sajnos termékeket sem kapok!!:S

Külcsín:  Átlagos csomagolású, 50ml-s kiszerelés, semmi különlegesség. A legelső találkozásomra ezzel a termékkel barátnőmnél került sor. Neki a sötétebb árnyalatú van meg, kíváncsiságból kipróbáltam a kézfejemen amellett, hogy sötétebb volt még narancssárga is, mégis kellőképp eldolgozva és pár perc elteltével majdnem tökéletesen illeszkedett a bőrömhöz pedig egyáltalán nem napbarnított az arcbőröm, igaz nem is porcelán fehér. Maradjunk annyiban, hogy valahol a kettő közt tengődök:)
Be is ruháztam egyre, de biztos ami biztos alapon a világosabb bőrre valót vettem meg (gondoltam abból baj nem lehet)







Állag/Hatékonyság:
Lássuk mit ígér a csomagolás: 
" Tökéletesen sima bőr. Többfunkciós BB krém 6 az 1-ben:
- kiegyenlíti a bőrtónust,
- eltakarja a pirosságot és a tökéletlenségeket,
- intenzíven hidratál 48 órán keresztül,
- kisimít és világosít,
- csökkenti a fáradság tüneteit,
- SPF 5 véd az UVA/UVB ellen."
Továbbá koffein és A,C,E,F vitaminok, ásványi festékek, selyemfehérjék találhatóak benne. Ezek közül én speciel az első kettő hatást tapasztaltam, talán valamennyire hidratál is viszont világosítást én egyáltalán nem tapasztaltam. Plusz pont a SPF-ért, ami bár csekély de azért mégis több a semminél.
Nem kell  nagyon megijedni kinyomva ijesztően sötét, narancssárga a színe, de ez nem marad így. Alaposan eldolgozva, szépen illeszkedik és egységes színt ad az arcbőrnek.

 

Kézfejen is látható mennyire sötét árnyalat(nak tűnik), de eldolgozva és pár perc elteltével sokat halványul és a "sárgaság" is enyhül.
Alsó képen pedig már az arcomon próbálgattam. Nekem tetszik az eredmény, habár a bőrhibákkal nem tud mit kezdeni, de szerintem aki a bb krémeket részesíti előnyben alapozó helyett  annak nem is ez az célja.
Szépen egységesíti az arcbőrt... idővel, mert azt tapasztaltam kell neki legalább 10 perc mire eléri a végleges árnyalatát az arcon. Ez mondjuk nem túl praktikus a későn kelőknek, akiknek mindössze 10percük van  reggelente elkészülni:)
Amit hátrányként említhető az az , hogy a korábbi bébémhez képest sokkal, de sokkal sűrűbb állagú, emiatt számomra  nehezebb ecsettel, de még kézzel is eldolgozni. Jól működhet mondjuk egy hígabb és világosabb árnyalatú bb-vel mixelve.
Zsíros krém állaga miatt zsíros/kombinált bőrre nem való, nagyon nem!!! Néha, ha nagyobb mennyiséggel dolgozom  én is fénylek tőle, pedig az én bőröm igencsak száraz, vízhiányos.
A képeken jól látszik a legjobb tulajdonsága, nevezetesen hogy egységesíti az arcbőrt és a piros foltokat is mérsékli.


...és bb krémmel pár perc múlva
az arcom csupaszon...

Ár-érték: Eredeti ára azt hiszem 1200ft körül mozog, én akciósan jutottam hozzá. Sűrűn van akció az Eveline Cosmetics háza táján, olyankor 900ft-ért már beszerezhető. Nekem megfelel, de nagy valószínűséggel nem ez a legjobb blemish balm amivel találkoztam. Nyárra jó lesz, talán el is használom nyár végére bár elég bőkezűek voltak a mennyiséget illetően, Viszont őszre/télre biztosan nem venném újra.

Csomagolás: 5/4
Hatékonyság: 5/3,5
Ár-érték: 5/4
Összpontszám: 15/11,5

Összességében elégedett vagyok vele, tény hogy kicsit többet vártam tőle a fedést illetően. Nincs széles körű tapasztalatom, korábban a Garnier olajmentes termékét használtam, az közelebb állt a szívemhez.
Biztosan nem fogom újravásárolni, a Loreal BB-jét már kinéztem magamnak. Bár az is lehet mire odakerülök hogy ez kifogy már a rengeteg CC krém közül kell majd választanom. Kizárólag azoknak ajánlom, akiknek nincsen különösebb fedést igénylő bőrhibájuk, elrejteni kívánt folt, anyajegy, heg az arcán mert azokkal  nem igazán tud mit kezdeni. A bőr tónusát viszont szépen kiegyenlíti és a piros foltokon is nagy mértékben eltünteti. Picit erősebb az illata, mint amennyire kellene szerintem, de nem zavaró és nem is érződik sokáig. Ahogy említettem egyetlen negatívumként csak a nehezen eldolgozhatóságát tudom megemlíteni, rettentően sűrű az állaga.
A világosabb árnyalatot is inkább sötétebb/ közepesen sötét arcbőrű lányoknak célszerű megvenni, a porcelán vagy zsírosodásra hajlamos bőrűek messziről kerüljék:))
Remélem hasznosnak találtátok a bejegyzést és a teszt segítségével sikerül eldönteni (annak aki hezitált rajta) hogy megéri e beruházni rá!?


















You Might Also Like

6 hozzászólás

  1. Szeretem az Eveline termékeit, bár én az olivás krémjüket használom, és a szőrtelenítő krémjét. Hatékonyabb és olcsóbb mint a weetes társai: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a testápolót, karcsúsító szérumot, sminklemosót és ezt használom jelenleg az Evelinetől. Mindegyik jól teljesít, de a sminklemosóval vagyok a legelégedettebb. Írtam is róla májusban elején tesztet.
      Szőrtelenítőt én még nem is láttam a polcokon.

      Törlés
    2. Már visszaolvastam a blogod: ) Rossmannba volt leértékelve még kb 2 hete, feltankoltam belőle, a kék színű lábra van,és van rózsaszín is ami érzékeny területekre való.

      Törlés
  2. Nagyon BB krem szamomra,nagyon jo a posztod!

    VálaszTörlés
  3. Hasznosak a bejegyzeseid,en is gondolkozok a sminklemoson miota olvastam nalad.Ezt a kremet is megvettem,bar vettem egy sotet szinut ,de az meg elter az arc szinemnol kicsit,de eltettem nyarra ,ha kicsit lebarnulok jobban jo lesz.A vilagos is szerintem barna, nem pedig vilagos,igy az pont megfelel.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a pozitív visszajelzést a két névtelen olvasómnak, jó "hallani" hogy hasznosak találják mások a blogon olvasottakat!!! :))

    VálaszTörlés

Facebook