Ebay valóság #2. és újabb sóvárgások

augusztus 13, 2013



Alig vártam, hogy megírhassam ezt a bejegyzést, de nem rajtam múlt mikor lesz rá alkalmam. Ehhez ugyan is  az kellett hogy minden csomagocskám megérkezzen a messzi távolból. Sajnos a leginkább várt ékszerre majdnem három hónapot kellett várnom de az eladó nagyon készséges volt és okoskodás nélkül, sűrű bocsánatkérés közepette  újraküldte, holott lemerem fogadni hogy megint az itthoni Posta a ludas:(( (reménykedem hátha  egyszer - talán Karácsonyra - ide ér az első körben feladott ékszer is:) 
A mostani Ebay vásárlás egy az egyben ékszerekről szólt, hisz annyi szép statement stílusú nyaklánc közül válogathatunk kedvező áron, hogy csak na. Már le is adtam a következő rendelésem és egyúttal összeszedtem néhányat azok közül amik tetszenek. (linket a képek alatt találtok, az egyes termékek árára kattintva)
Első körben mutatom a legutóbbi netes vásárlásom eredményeim, utána pedig a kiszemelt termékeket.

Ezt a levél mintázatú nyakláncot mióta megrendeltem - ha jól emlékszem erre is vártam azért másfél hónapot - számtalan helyen láttam már. Különböző magyar webshopok előszeretettel hirdetik többek közt ezt a nyakláncot is vonzónak tűnő 990,-ft-os áron de ennél azért olcsóbban is beszerezhető. 
Mikor kicsomagoltam azt hittem eltört vagy kiesett egy kapocs ami összefogja a leveleket, de aztán rájöttem, hogy valószínű az eladó szedte szét a biztonság kedvéért és hogy kisebb helyet foglaljon. Amit jó tudni annak aki kedvet kap hozzá, hogy elég rövid a lánc. Nekem pont megfelel, mert szépen "ráfekszik" a mellkasomra.

370.HUF (ingyen szállítás)
A hőn áhított köves nyakék is ide ért nagy nehezen, azt hittem már sose ér ide. Végül is az elsőnek rendelt nem is, de ahogy már írtam az eladó másodszor is elküldte. Gyönyörű, pontosan olyan élőben is , mint amilyen a képeken. Van súlya, szóval érzed hogy lóg a nyakadban de azért nem zavaró. Érzem, hogy jó darabig ez lesz a kedvenc! Legszívesebben bevásárolnék az összes árnyalatából.

1,019 HUF (ingyen szállítás)

Az utolsó ez az apró virágmintás darab, ami az előző kettőhöz viszonyítva a leggyengébb láncszem. Habár a honlapon fellelhető képen is látszódott, hogy nem egy strapabíró darab, nem volt meglepetés. Ami nem tetszik benne, hogy a virágok állandóan átfordulnak és egyik másik közepéről hiányoznak - szerintem gyárilag - az apró kövecskék és hogy túl hosszú a lánc.Végül is kevés pénzért külföldről se várhatunk minőséget, de annyi baj legyen, zártabb felsőkkel hordható darab lesz.

299 HUF (ingyen szállítás)

Kívánságlistás darabok: 
(A bejegyzés alábbi részében látható  képek az ebay.com-ról származnak.)
Most pedig jöjjenek azok, amiket kinéztem magamnak. Most egy időre leállok az ékszerekkel már csak azért is mert jelenleg már nem tudnám hova tenni őket:)
A képek alatt azért megtaláljátok ezeknek is a linkjét, ha megtetszene valamelyik.


2,002. HUF (+ szállítás)

 
1,334.HUF (+szállítás)
 
1,111 HUF (ingyen szállítás)

1,115 HUF (ingyen szállítás)

1,335 HUF (+szállítás)
  



 



1,267 HUF (ingyen szállítás)


























Kinek melyik tetszik?

You Might Also Like

10 hozzászólás

  1. A kívánságlistás darabok közül a 3.-4. nagyon szép, őket még én is viselném, pedig annyira nem vagyok nyakláncos. :)
    Az a baj, hogy félnék, hogy merőben eltér egymástól a reklámfotó és a valóság képe. Egy szép megvilágítás azért sokat dob a kinézeten....:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van benne rizikó, az igaz. Szerencsére ez a mostani rendelés - leszámítva a hosszú szállítási időt - jól sült el és mindegyik úgy néz ki ahogy a promó képeken. Például a fehér köves nyakláncom (2.kép) egy az egyben olyan, mint a képen.

      Most adtam le egy falmatrica rendelést, na attól mondjuk parázok egy kicsit!!:) Hiába vannak a méretek feltüntetve azért így is necces. De mivel konkrétan negyed annyiba kerül, mint itthon ezért teszek egy próbát.

      Törlés
  2. A leveles nyaklánc nekem is meg van szintén ebayről, nagyon tetszik, ősszel szerintem csak azt fogom hordani :)
    A kívánságlistádról már én is kinéztem az első sokbogyós nyakláncot :) csak nekem másik színben kellene, de nagyon tetszik a 4. képen lévő nyaklánc is :)
    Hamarosan én is írok hasonló posztot, mert megérkeztek nekem is a csomagok :)

    VálaszTörlés
  3. A kívánság listából két darab is nagyon megtetszett. Az áruk is nagyon barátságos, remélem sikerül megvásárolnod őket :)

    VálaszTörlés
  4. A kívánság listából az utolsó nyaklánc nagyon tetszik *.* amit még megkaptál abból is az utolsó, nagyon jól néz ki. Kíváncsi vagyok mihez veszed fel :)

    VálaszTörlés
  5. A legelső nyakláncot és a kívánságlistából a másodikat viselném.
    A többi is gyönyörű,csak nekem túl sok. :)

    VálaszTörlés
  6. Gabica: A leveles nyakláncban azt szeretem, hogy sok mindhez passzol és hogy a hosszúsága pont megfelelő.
    Várom a bejegyzésed, kíváncsi vagyok te miket szereztél be...

    Aviana Rahl: Azért az összeset nem szerzem be, nem is férnének el :DDDD

    Azrail: A tegnapi Esküvői outfit posztban megnézheted "élesben" is látszik a neked tetsző nyaklánc HOgy tetszik? :)

    Bokorbogi93: Némelyik elég merész még nekem is, például a kívánságlista 3. és utolsó darabját lehet nem is venném fel de attól még nagyon tetszik!! :P



    VálaszTörlés
  7. a 3. kívánságlistás darabod megvan nekem is, megéri megrendelni, nagyon szép, és kényelmes, jól kihasználható darab:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így képről "nyakra simulós" fazonnak látszik, tényleg az?

      Törlés
    2. Inkább dekoltázsra, de igen:)
      itt van róla pár fotó:
      http://i1076.photobucket.com/albums/w443/stilusesegyeb/IMG_2008_zpsa1e0fb47.jpg
      http://3.bp.blogspot.com/-AIlrpRTknZ8/UeK67ChbnII/AAAAAAAAFaM/EcIWRHrPBbQ/s1600/CAM00984.jpg

      Törlés

Facebook