TESZT l Versengő Spirálok 2.0.

október 08, 2013





Év elején már íródott egy bejegyzés ezzel a címmel, de a tavasszal történt technikai malőrnek köszönhetően ugyebár odaveszett minden addigi  irományom :(( Szóval most a második verziójával jövök,  majdnem ugyanazokkal a spirálokkal nagyon hasonló véleménnyel, mint januárban. 


A repertoárom jelenleg ezekből a spirálokból áll +1 Miss Sporty amit nagyon nem kedvelek, így azt sem érdemli hogy ebben a bejegyzésben szerepeljen. Hétvégén többek közt egy új spirált is be kellene szerezni de  akkora fejtörést okoz a megfelelő alapozó felkutatása - lassan két hete agyalok rajta -  hogy a spirálét már nem vállalom :) pedig   a lentebb szereplő Max Factor lassan "beadja a kulcsot".
 Tehát  4 különböző márka spiráljairól olvashattok, ami egyforma bennük hogy mind fekete és egytől eltekintve mindegyik dúsítást ígér. Talán fontos lehet említeni, hogy a képeken (ahogy mindig) csak a felső szempillasort spiráloztam, két rétegben, az alsó pillasort én szinte soha nem festem egyszerűen mert nem tetszik, szóval így csekkoljátok és véleményezzétek a képeket!!:)

Manhattan Long & Swing Szempillagöndörítő Spriál

 A tavaszi Glamour kuponnak köszönhetem ezt a példányt, őszintén szólva szinte csak lekaptam a polcról csalódottságomban, hogy minden valamire való spirált már elhalásztak előlem a szegedi Árkádban. A csomagolása átlagos vagy még az sem, 9ml-s kiszerelés. A kefével és a végeredménnyel viszont elégedett vagyok.  Szétválaszt, göndörít (ami a képen épp nem látszik) és egy icipicit hosszabbnak is mutatja. Dúsabb pillasort ugyan nem ígér a csomagolás, én mégis felfedezni vélem. Az árára sajnos nem emlékszem, de 1200ft körül lehet.

Essence Get Big Lashes Volumennövelő Spirál



Hosszú ideig ez volt a kedvenc spirálom, az Essence szerintem egyébként is magasan teljesít szempillaspirál fronton,  ez Get Big Lashes pedig az eddigi legjobb. Dúsít és iszonyú hosszúnak mutatja a pillákat. Ráadásul az átlagnál több, 12 ml terméket tartalmaz.  Az ára 8-900ft körül mozog, de legutóbb ezen az áron 2 terméket adtak összecsomagolva. (igaz nem épp ezt a változatot)

Max factor Masterpiece Max Spirál



A Max Factor - mivel a márka nagy kedvenc - sokáig vitte a pálmát az összes sminktermékem közül. Mostanra viszont már egyáltalán nem ájulok el a teljesítményétől, durván hangzik de a 4 közül talán ez nyújtja a legkevesebbet. Ami elég ciki, révén hogy a vetélytársak olcsóbb árkategóriába tartoznak.  Mentségére szóljon, hogy jócskán van vagy 2 éves is, lehet ezért a csekély teljesítmény. Mennyiségileg is alulról veri a többit, (5,3ml) mivel anno a Max Factor Karácsonyi ajándékszettjével lehetett kapni, szájfénnyel, szemhéjpúderrel és cerkával karöltve. Szétválaszt köszönhetően a ritka sörtés kefének  és hosszabbnak mutatja szempillákat. A végeredmény hasonlít a Manhattan spiráléhoz de élőben nem az igazi. Azt hiszem ő már nem kapható és a valamikori árát sem tudom hisz ajándék volt de a teszt alapján nem is hiszem hogy bárki is rohanni érte :)

Rimmel Extra Super Lash szempillaspirál



Ez a darab is ajándék volt. (megjegyzem ezt és a Max Factort is Páromtól kaptam. Nem rossz választás egy hímneműtől) :D Sokáig azonban nem hozott lázba, különleges kefe és a megnyerő csomagolás híján nem is voltak nagy elvárásaim. Idővel mégis csak belopta magát a szívembe. A csomagolása is tetszetős, 8ml-s kiszerelés. Elvékonyodó, sűrű sörtés kefe ennek ellenére fullosan szétválaszt és extra feketére színez. Az ára 1000ft körüli a Dm-ben.


Kedvenc Szempillaspirál? Nektek melyik a fontosabb; dúsítson vagy hosszabbítson?

You Might Also Like

9 hozzászólás

  1. Én inkább a szilikonos keféket szeretem, így ezek közül egyiket sem próbáltam. Szerencsére elég hosszúak a szempilláim, így nálam a dúsítás a fontosabb :-)
    Kedvenceim az Avon SuperShock és a Lovely Pump Up!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szempilláim azon kevés dolgok egyike magamon amikkel elégedett vagyok :D Egyébként mit tudnak a szilikonos kefék amit egy átlagos nem?

      Törlés
  2. Max Factor- az nálam is kedvenc! :) A calorie 2000 sárga, egészen pontosan. Brrrr az a Rimmel kefe ránázésre is borzalom :S :D....fúj....maszlag, vacak...Az essence-ekkel sem jártam eddig jól...Nem tudom miért kisérletezem mindig, talán próbálok minél olcsóbban minél jobbat találni :) Jó ez az összehasonlítgatós teszt, elismerésem a melóért, amit igényelt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is borzasztó a Rimmel keféje!!!:)) Az én tapasztalatom - úgy általában is, de szempillaspirálok tekintetében meg különösen - hogy a drágább termékek se tudnak csodát művelni...
      Köszönöm szépen az elismerést!!! Tényleg eltartott pár napig míg összeállt ez a bejegyzés :)

      Törlés
    2. Hát, az biztos hogy sokszor a drágább sem jobb, ez igaz, jó lenne ezt bevésni, és nem próbálkozni szokszor....:) Tesómnak Lora spirálja van, 100Ft-osban vette, és jóóóó!! 290.ért vette, habár elég szokatlan, gumiszerű réteget képez, de szép pillákat csinál, nevetséges áron. Sokszor a drágább összetevői sem szebbek, ezzel nyugtatom magam. Alverde meg Sante spiráltokat pórbáltam natúrt, na az kritikán aluli pandaszemeket varázsolt nekem a napfolyamán :D

      Törlés
  3. díjat kaptál tőlem
    http://juditnailpolishblog.blogspot.hu/2013/10/dijat-kaptam-i-have-received-awards.html

    VálaszTörlés
  4. A Rimmel szerintem hulladék...ennyire még nem utáltam spirált, pedig én tényleg a legrosszabbat is el tudom használni :D Most Avon van, meg vagyok vele elégedve teljesen :) Az Essence lakkal is teljesen meg voltam elégedve, szerettem :)

    VálaszTörlés
  5. A Rimmel kép alapján tetszik! Maybelline és a L'oreal spirálokat szeretem.

    VálaszTörlés

Facebook