Teszt │ ALVERDE pirosító

november 02, 2013


 Nagyon régen volt már teszt a blogon, most ezzel érkezem. Kérésre a Glamour kedvezménnyel beszerzett pirosítóról szerzett tapasztalataimról olvashattok,   egy olyan márkától amivel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. A melléfogásaimról szóló bejegyzésben említettem két Alverde terméket is, amik nem arattak nagy sikert nálam. 
Ezzel a pirosítóval viszont nagyon is elégedett vagyok. Ami fura, hogy elsőként anyu nézte ki magának, az ő sminkes polcán találtam rá holott nagyon eltérőek a sminkelési szokásaink.
 Kipróbáltam és tetszett, habár  le kell szögeznem hogy nem 'konyítok' túlzottan a pirosítókhoz, nincsenek nagy elvárásaim vele szemben mert nem sűrűn használom, én inkább bronzosítós lány vagyok. Nem terveztem, hogy írok róla de az olvasó kívánsága felülír mindent :)






Külcsín: Zöld csomagolás, ahogy azt a márkától  megszoktuk. Strapabíró műanyag tégelyben, áttetsző tetővel . Tényleg masszív, mert a fotózás során sikerült többször is leejteni, ezért a  virág mintában lévő hiány de a maga a csomagolás "törhetetlen" :)
Illat/Állag/Hatékonyság: Nagyon finom, púder illatú, a virág forma a termékben pedig sokat dob a látványon.  A legfőbb ok, amiért hétköznapokon nem használok pirosítót, hogy nem könnyű feladat megtalálni a megfelelő mennyiséget ahhoz hogy ne nézzek ki úgy, mint aki most futott le egy félmaratont és elkerüljem a bohóc-effektust. Az eddig próbált pirosítók - leginkább a szemfesték palettákban fellelhető pirosítókra gondolok - annyira természetellenes vagy erős színűek voltak hogy inkább hanyagoltam.
Ez a pirosító viszont -  ez az árnyalat legalább is - teljesen más mint az eddig használt: a 03 pretty terra árnyalat egy nem túl intenzív, "tégla szín" (gyanítom ilyen szín csak az én elmémben létezik). Ez az árnyalat azoknak való akik hozzám hasonlóan a nagyon halvány, épp hogy csak észrevehető pirosítást szeretik. Puha textúrának köszönhetően elegendő mennyiséget vesz fel az ecset a természetes pír- hatás eléréséhez, nem porzik. Nagyjából három órát bír ki, emiatt a tartóssága talán hagy némi kívánni valót maga után, a többi árnyalathoz viszonyítva még így is ez bírja a legtovább.  Nincs benne csillám, mégse teljesen matt a finish. Megkockáztatom, hogy talán még kontúrozáshoz is alkalmas lehet bár én inkább sötétebb/barnás árnyalatokkal szeretek árnyékolni.
Ár-érték: Sajnos nem tudni mekkora mennyiség. Anyu tavasszal vásárolta az övét, napi szintű használat mellett  már nagyon kevés van  csak belőle. Teljes ára 1399,- közepes árkategória. Az biztos, hogy ennyiért nekem sok.  A  -50% kuponnal és azzal hogy tudtam mire számíthatok, megérte a 700ft-ot. Nálam biztosan tovább bírja majd, mint fél év mert hétköznapokra továbbra is inkább bronzosítót használok és csak alkalmi vagy a blogra készített sminkekhez hívom majd segítségül.
Lefotóztam a vele készült sminket is, de sajna utóbb a szerkesztés  során derült csak ki mennyire ellenem dolgoztak a fényviszonyok aznap mikor a képek készültek. 




Pontszámok:
Csomagolás: 5/5
Hatékonyság: 5/3
Ár-érték: 5/3
Összpontszám: 15/11

Nem tudom pontosan hány árnyalatban kapható, legutóbb négy félét csekkoltam: apricot, soft pink, shocking pink, pastel rose, desert rose. Többségében természetes, kevésbé erős árnyalatok egyik másik csillámokkal megspékelve. Kevés esélyt látok rá, hogy ha nem kutatok anyu sminkcuccai közt és nem próbálom ki kíváncsiságból megvettem volna. Egyszóval az Alverde pirosító fronton jól vizsgázott, rá is fért már mert az utóbbi időben a mérleg nyelve igencsak negatív irányba billent.

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Engem meggyőztél nemsokára elfogy az essence pirosítóm így lehet ezt vásárolom meg! :)
    üdv. Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Nem a meggyőzés volt a célom, mindössze a tapasztalataimat osztom meg az ilyen típusú bejegyzéseimben de nagyon örülök ha hasznosnak találtad! Ennél sokkal erőteljesebb árnyalatokban is kapható, ha az erősebb pirosítókat szereted.
      Köszönöm a hozzászólásod!

      Törlés

Facebook