Catrice szem,-és ajakkontúr ceruzák minitesztje

december 22, 2013


Ezzel a bejegyzéssel adós vagyok/voltam már vagy két hete, egy korábbi szerzeményes posztban mutattam be őket,  akkor kértétek hogy legyen róluk szó bővebben. Na de, most legalább hitelesebb lesz a teszt, mert volt idő próbálgatni mindhármat plusz a NYC szemöldökceruzát amiről nagyon röviden csak annyit, hogy nem vált be. Igazából nem tudom miért nem működik; kellően kemény, az árnyalat is éppen hogy, de megfelel mégse az igazi.  

A zöld szemceruza és az ajakkontúr ceruza Precision 
családból míg a kék egy későbbi a Longlasting kiadásból való. Kinézetre nekem az utóbbi csomagolása jobban tetszik a fényes felirattal valahogy professzionálisabb és feltűnőbb  hatást kelt mint a Precision szintén ezüst de matt karakterei.  Az árnyalatok elnevezése mint mindig most is igen csak viccesre  sikerültek úgy mint Blue Berrymore vagy Very Berry.


LONGLASTING VÍZÁLLÓ SZEMCERUZA 
070 BLUE BERRYMORE

 

Vízálló  és hosszan tartó ceruzáról van szó, jelentem nem csak reklámfogás tényleg teljesít egész nap.  Mély és intenzív kék árnyalat, láthatjátok alul és felül is ezt használtam a szempillasornál. Fényes finish és krémes állag jellemzi  mégis könnyű vele dolgozni.


PRECISION AJAKKONTÚR CERUZA  
060 VERY BERRY

 &

PRECISION SZEMCERUZA  
060 KHAKITOO



Balról az enyhén bordós ajakceruza amit én nem (csak) kontúrként használok. Mondjuk nem ennyire intenzíven de a teszt kedvéért hogy lássátok mennyire ütős, élénk színe van így hagytam. 
Jobb oldali képen pedig a zöld, metál fényű szemceruzát próbáltam lefotózni kevés sikerrel. 
A zöld ceruza is tartós és egész napon át a helyén marad. Vékonyabb tusvonalra képtelen vagyok vele (nem úgy mint a kék változattal) de ennek ellenére nagyon jó vele dolgozni. Puha és nagyon pici metál fény is felfedezhető a végkifejletben alig észrevehetően. Az ajakceruza kevésbé tartós de vele is fényes és krémes lesz a végeredmény. Nekem ez túl élénk hétköznapra, általában zsepivel tompítok az árnyalaton de ha merészebb lennék biztosan sűrűn hordanám, nagyon tuti ez a bogyó szín :)


Elméletben mindhárom kifutótermék - habár korábban is ez a hír járta a Precision szortimentről - de azért még elcsíphetőek nagyon baráti áron a Rossmann akciós kosárkáiban. Arany, bronz szemceruzákat láttam még, ajakceruzából pedig ezen kívül talán három másik árnyalatot is. 
Nagyon jó minőségűek és hihetetlen könnyű velük precíz tusvonalat húzni, nekem legalább is meglepően egyszerű pedig nem vagyok túl jó benne. Tegyetek egy próbát velük ha láttok még valahol,  mert 250ft,-ért kihagyhatatlan (!) 







You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. U, holnap muszáj benéznem egy Rossmanba :) Nagyon szépek a szemceruzák, ajakceruzát viszont sajnos nem használok, pedig van pár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig én se sűrűn használtam ajakceruzákat, igazából most sem kontúrként az valahogy nem tetszik magamon...

      Törlés

Facebook