Inspiráció I A tökéletes Gardróbszoba

március 21, 2014


Imádom nézni a külföldi YT csajok sminktárolós, smink kollekciós  és roomtour videóit. Olyan jó lehet egy egész szobányi smink, táska, cipő és ékszerrel teli szobában indítani napot. Ilyenkor elkap a sárga irigység, mert nem valószínű hogy én valaha is megengedhetem magamnak azt a luxust hogy egy szobát csak a hóbortjaimnak tartsak. Némi felvágást érzek  ugyan az ilyen típusú "nézd mennyi mindenem van" videókban, de nincs ezzel semmi baj én is büszkén mutogatnám ha lenne lehetőségem és főleg helyem hogy egy egész szobát sminkekkel és ékszerekkel töltsek meg. 
Marad az álmodozás és az internetről válogatott inspirációs képek arról,  én milyen csajos szobát álmodtam meg magamnak. Talán egyszer megadatik.


SMINKES ASZTAL

 
  

A legnagyobb vágyam egy óriási sminkasztal rengeteg fiókkal, hogy a sminkszerek ne legyenek szem előtt. De kezdetnek bőven beérném egy kisebb példánnyal is mint a két utolsó képen. Hely híján egyenlőre kivitelezhetetlen a pöttömnyi lakásunkban, de ha szobám nem is lesz az első képen látható fésülködő asztalkát akkor is beszerzek!!!

SMINK ÉS ÉKSZEREK


 

Nagyon jól tud kinézni egy-egy ékszer a falon vagy egy tálkában "hanyagul" levetett fülbevaló, igazán csajos és dekoratív. Nekem viszont mostanra annyi gyűlt össze, hogy praktikusabb és egyszerűbb inkább a fiók mélyén tartani. A sminkcuccaim is  csodaszépen mutatnának  inkább egy üvegvázában mint a jelenlegi ovikék fiókos tárolómban. Az egyetlen amivel most elégedett vagyok azaz ecseteim tárolása, egy rózsaszín dekorhomokkal feltöltött óriás pohárban tartom őket és ez így most a lehető legtökéletesebb.


 CIPŐK ÉS TÁSKÁK



 


Van néhány cipőm és még annál is több táskám amiknek a tárolása még akkor is fejtörést okozna ha nem kellene ésszerű határokon belül mozognom. Emiatt évek óta a  szezonnak megfelelő váltó táskákat a szekrény mélyén tárolóm a többit helyhiány miatt a gyerekkori szobámban anyuéknál, ugyanígy a ruhákat és cipőket is. A cipők - amikből a tavaszi/nyári szezonban van hogy 8-9 pár is van itthon - a szekrény tetején a dobozukban csücsülnek de szívesebben látnám őket valami ilyesmi szisztéma szerint egy külön erre a célra tervezett gardróbban mint a képeken és a szütyőket is inkább tartanám az "előszobaszekrényen" valahogy úgy mint a legutolsó képen. 
Belátom ez most egy eléggé utópisztikus bejegyzésre sikeredett, talán elragadott a hév és a felét se így csinálnám a valóságban de akkor is olyan jó lenne egy Carrie -féle gardróbszobában ébredni telis-tele mindennel amiről egy lány csak álmodhat.
Ti is álmodoztok hasonlóról vagy csak én vagyok ilyen telhetetlen aki egy szobányi csajos holmira vágyik??
 

KÉPEK FORRÁSA: PINTEREST,   WE♥IT




 

You Might Also Like

4 hozzászólás

  1. Nagyon szuper lenne ha lenne egy gardróbszobám, de persze nem túl valószínű. Lehet, hogy hülyeség de én amikor akkora gardróbszobákat meg nagy házakat látok gyönyörűen berendezve mindig arra gondolok, hogy errefelé ki tudná ezt felfűteni.Na ez tényleg hülyeség. Attól álmodozni még lehet és kell is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tipikus "amerikai álom", bárhogy nekünk!:) Egyszer majd ha nagyobb lakásba költözünk azért egy óriási sminkasztalt kiharcolok magamnak, ha már egy szobát nem lesz lehetőségem megtölteni a ruhákkal. Egyébként meg szerintem nem is tudnék annyi ruhát felhalmozni, igyekszem azokat a rucikat amiket nem hordok elajándékozni vagy eladni hogy ne kelljen kerülgetni őket és több hely maradjon az újaknak :)

      Törlés
  2. Nekem van gardróbom, bár nem valami tágas. :D De egyszer majd szeretnék egy olyan igazi nagy, Carrie-stílusút is. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :P Nekem elég lenne a sorozatbéli "gardróbszekrény" is, a filmbéli hatalmas szoba rajtam kifogna!!! :D:D

      Törlés

Facebook