Elbűvölő dekor-doboz a Dm-ből 04.03.-tól

április 03, 2014

Tavasszal mindig előrukkol a dm különféle ajándékokkal, idén sincs ez másképp: 04.03.-tól  a készleterejéig csajos  dekor-dobozt válthatunk ki.  A dobozt az infópult segítségével tudjátok kinyomtatni  50 active beauty pontért. Ha jól emlékszem korábban több pontot kellett beáldoznunk hasonló zsákbamacska dobozkákért. Mázli, hogy mától itthon vagyok így amikor tegnap értesültem a hírről, nem volt kérdés hogy hol kezdem a napot.2 dobozt váltottam ki, de csak az egyik az enyém.

A doboz tartalma: 
   
                            ♦ 2 db sminktermék
                            ♦ 1 db mini termék




Még nem bontottam ki, de a hírt mindenképp megszerettem volna osztani veletek hogy akit érdekel az még idejében értesülhessen róla. 
Később frissítem majd ezt a bejegyzést és megmutatom milyen termékek lapultak az én dobozkámban. Mindkét doboz elég súlyos, olyan mint ha minikrém vagy valami hasonló lenne bennük. A dobozt teljesen lefóliázták, nem úgy mint korábban szóval nincs lehetőség belelesni az üzletben aminek én személy szerint örülök.


UPDATE: 
 A kedves és kevésbé kedves kéréseknek eleget téve itt is vagyok a csomag tartalmával. Az enyémben egészen pontosan  két Astor termék - mondjuk azt nehezményezem, hogy ezeréves kollekciók mint az  Astor rúzs kimaradt darabjait  ajándékként sózzák ránk, de mindegy - és egy mini Dove Intensive Repair Expressz Hajpakolás (50ml)  volt. Az egyik Astor termék a Fashion Studio körömlakk 243 dark water blue árnyalatban, a másik pedig az  említett Soft Sensation ajakrúzs 560 árnyalatban ami egy barnás tónusú ajakrúzs aminek ha emlékeztek annak idején Heidi Klum volt az arca.


Elégedett vagyok, vagy úgy is mondhatnám azt kaptam amit vártam. A körömlakk színe tetszik, a rúzsnak is örülök mert hasonló árnyalatot nem én magam sosem vennék de a színminta alapján nem túl sötét árnyalat, szóval még az is lehet hogy jól mutat majd.  A hajbalzsamnak örülök a legjobban, nem rég végeztem ki egy hasonló Dove hajpakolást és nagyon-nagyon elégedett voltam a hatásával pedig az is ugyanekkora kiszerelés volt, az illata a megszokott Dove testápolók illatával megegyező púderes illat, ami a hajamon is érződik.

Ha Ti is kiváltottátok írjátok meg vagy linkeljétek mi lapult a Ti dobozotokban! 



You Might Also Like

20 hozzászólás

  1. ennek a bejegyzésnek így semmi értelme...írd már meg hogy mik vannak benne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ezt szebben is megfogalmazhattad volna...

      Törlés
    2. Ahogy írtam is, megmutatom őket amint felbontottam de mivel korlátozott számban kapható csak a figyelmet szerettem volna felhívni rá. Írhatod, hogy így nem tudom érdemes e kiváltani, de akit kicsit is kedveli az ilyen ajándékokat az úgy is kiváltja független attól hogy másoknál mit látott.
      A lényeg, hogy még a délután folyamán frissítem a bejegyzést ahogy írtam is.

      Törlés
  2. Jajj, nagyon örülnék, ha még a délután folyamán megmutatnád, mik vannak benne *.* Akkor még ma rohannék én is kiváltani egyet :D

    VálaszTörlés
  3. Én igy is rohanok kiváltani őket :D De ettől függetlenül örülnék, ha megmutatnád, mik rejtőztek a dobozkádban :)

    VálaszTörlés
  4. Ma voltam reggel DM közelében, kár, hogy akkor még nem tudtam rla. Legközelebb csak hétfőn lesz lehetőségem. Remélem jut nekem is, és kíváncsi vagyok, hogy mi van benne :)

    VálaszTörlés
  5. Én már ki is váltottam! :) Nem szeretném lelőni a poént, de szerintem megéri! :) Nekem tetszett ami benne volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugodtan "lődd le", vagy linkelj!!! :) Nekem is tetszenek a termékek!

      Törlés
  6. Én is elszaladtam kiváltani, még mielőtt láttam volna, hogy frissítetted a posztot. :) Egészen jó csomagot fogtam ki, de bánom, hogy olyan körömlakkot kaptam benne, ami már nekem megvan. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csekkoltam miket kaptál, a lakk egyezik (úgy tűnik) bár az enyémnek teljesen más a száma. Én elégedett vagyok, főleg a rúzs miatt amit egyébként nem vettem volna meg magamnak de egész jól mutat a számom :)

      Törlés
  7. Nah jó ez most már tuti kell nekem, úgy sem tudok mit kezdeni a pontjaimmal :)

    VálaszTörlés
  8. Mindkettőben ugyanaz volt?
    Én holnap szeretném kiváltani. :P Szerintem elhozok hármat. :D

    VálaszTörlés
  9. Mindkettőben ugyanaz volt?
    Én holnap szeretném kiváltani, szerintem elhozok hármat. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, illetve nem tudom csak egy doboz az enyém a másikat nem bontottam ki.

      Törlés
  10. Nekem ezek voltak benne: http://nicetiesinmylife.blogspot.hu/2014/04/ma-elbuvolom-kornyezetem-dm-50-pontos.html
    Elég vegyesek az érzelmeim bele kapcsolatban. Olyan rúzsnak örültem volna, mint amilyen a tiedben volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rúzzsal szerintem is ngy mázlim volt, most hogy láttam a többiekét :) De szerintem a tied sem lehet rossz, próbáltad már lehet "élesben" sokkal tompább színe van?

      Törlés
  11. Kettőt is kiváltottam. Mindkettőben volt Dove hajpakolás és ez a sötétkék Astor körömlakk. Az egyikben egy lila, a másikban pedig egy sötétzöld színű szemhéjpúder volt, szintén az Astor márkából. A hajpakolás jó lehet, a körömlakk színe nem igazán tetszik, de talán ősszel jobban tudom majd értékelni ezt az árnyalatot. A szemhéjpúder színei tetszenek, de majd használat után derül ki, hogy milyenek. Lehet, hogy kiváltok még egyet, nagyon tetszik ez a rúzs, hátha lenne szerencsém egy ilyen csomagot választani :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolkodtam, hogy kiváltok én is még egyet de úgy látom csak az e 4 féle termék van és még az árnyalatok is ugyanazok. Mondjuk másra úgy se tudom elhasználni ezeket a pontokat, szóval még meglátom!:)

      Törlés
  12. http://mimiseverydaylife.blogspot.com/2014/04/dm-elbuvolom-kornyezetem.html Itt meg tudod nézni az enyémet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencséd van, hogy nem két egyforma dobozt kaptál, olvastam pár helyen hogy így jártak. Az de bosszantó lehet!! :/
      A rúzsod színe egyedi (másnál még nem láttam a 330 árnyalatot) :D

      Törlés

Facebook