TESZT│Clean &Clear Deep action frissítő arctisztító gél

április 15, 2014





A most következő arctisztító tesztje hetek óta a piszkozatok közt kallódott, az ok amiért  most teszem közzé az az, hogy a héten féláron, 599ft-ért lehet hozzájutni  a Clean&Clear arctisztítói közül ezekhez a gél állagú termékekhez. Befolyásolni senkit nem szeretnék, én csak a tapasztalataimat osztom meg veletek, ha valakinek mégis megtetszik most jutányos áron juthat hozzá. 

Külcsín: Türkiz-lila csomagolását nem lehet figyelmen kívül hagyni, ez általában is igaz a Clean&Clear termékek  színes választékára. A különleges formavilágú flakon is sokat dob a látványon, egy szó mint száz: gratulálok a marketingnek mert elérték nálam, hogy egy terméket csak a külseje alapján megvásároljak.
 Ott álltam az arctisztítóktól hemzsegő polc előtt és nem tudtam hova nyúljak, melyik termék lenne a legmegfelelőbb, egyáltalán milyen márkát válasszak. Így utólag elmondható hogy jól sikerült választani.
Nálam a pumpás kiszerelésű termékek általában idő előtt "behalnak", ennél a terméknél  - pedig már jó pár hete használom - a  pumpa még mindig tökéletesen működik, nálam ez is szempont szóval még egy plusz pont jár neki.


Illat/állag/hatékonyság: Korábban használt Clean&Clear termékek illata túlontúl alkoholos volt, ami az extra száraz bőröm nagyon nem szokta szeretni és az erős illatokat egyébként se szeretem  az arcom közelében. Ezen viszont egyáltalán nem érződik egy csepp alkohol sem, sőt rendkívül kellemes gyümölcsös mentol illat, de inkább a gyümölcs dominál.
Gél állaga folyékonyabb, mint egy átlagos gél ennek köszönhetően könnyebb is egyenletesen eloszlatni az arcon. Olajmentes így nem tömíti el a pólusokat.  Egy pumpányi mennyiség (lásd a képen) elegendő arra, hogy a már sminkmentes arcot áttöröljük vele és maradéktalanul eltávolítsuk a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Egy natúr smink eltávolításával  úgy ahogy azért megbirkózik, de funkcióját tekintve nem erre való. Sokkal inkább zsírosodásra hajlamos, fokozott faggyútermelés ellen hatásos.

 A használati útmutató szerint nedves arcra kenve, masszírozzuk a bőrbe a szemkörnyék kihagyásával. Kezdetben vattakorong segítségével használtam, mert szeretem látni is mi kerül le az arcomról, de mostanában inkább az utasítás szerint az arcomon oszlatom el és így sokkal jobbnak érzem a végeredményt.  Nem irritál, nem húzódik utána a bőr inkább hűsít és kellemesen tiszta érzetet ad. Nálam az esti rutin része, de frissítő, hűs hatása miatt a reggeli arcápolásba talán jobban beleillik. Néhányszor sikerült belekenni a szemembe is, ami volt túl kellemes: csíp rendesen emiatt sem ajánlatos sminkeltávolításra.

1 pumpányi mennyiség


Ár-érték: A márka termékei 150ml kiszerelésben kaphatóak ez kevesebb mint általában 200ml arctisztítók, ehhez képest  1100ft körüli áron kapható a drogériákban szóval az átlagos árkategória felső határát súrolja, a legnagyobb előnye hogy a márka hasonló zöld flakonos változatához képest ez egyáltalán nem szárít, nem csíp.
 Érzékeny, allergiára hajlamos bőrön is bevált, nálam legalább is. Közel másfél hónapja használom majdnem minden este és még csak most tartok a flakon felénél. Ezt figyelembe véve talán még az ár A flakon felénél járok és még ugyanaz a friss és tiszta érzést nyújtja mint mikor először próbáltam.
Véletlennek köszönhető találkozásom ezzel a termékkel de ezek után biztosan kipróbálom a többit is. Akinek felkeltette az érdeklődését az most a Rossmann leárazásának köszönhetően kipróbálhatja, mert az eredeti árhoz képest a héten a 599ft-os áron kapható az összes gél állagú arctisztító és a márka többi arctisztítója is kedvezményesen kapható.


Csomagolás: 5/5
Hatékonyság: 5/5
Ár-érték: 5/5
Összpontszám:15/15

Azt hiszem ez az első termék, amire maximum pontszámot adtam. Igazából az egyetlen ami miatt levonnék pontot az az átlagosnál kevesebb mennyiség miközben az ára magasabb de ezt is elnézem neki mert egy pumpányi mennyiség is elegendő alkalmanként.  De a  legnagyobb pozitívum az az, hogy egyáltalán nem szárítja vagy húzza az arcbőröm.  Nem tudom ez a gél formulának köszönhető e vagy az összetevőkön változtattak a korábbiakhoz képest, bármi is az oka nagyon jól tették! 
A drogériákban háromféle változatban kapható ez a fajta, olajmentes pumpás változat ez türkiz csomagolású ha jól tudom a legújabb.

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook