Balea Glossy lábkrém

május 21, 2014

Lassacskán előtérbe kerülnek a lábak, néhányan már most is  lábujj villantós szandikban indulnak útnak, én ezt még korainak érzem. Egyenlőre még bőszen elfedem pirinyó és épp ezért szinte pedikűrözhetetlen lábujjaimat :)  De az előkészületek már javában tartanak, hogy mire szandit és rövid nacit húzok a lehető legjobb formában legyen a lábam.
 És ha a lábápolással kész vagyok, jöhet egy kis csillogás az Balea Glossy csillámkrém segítségével, ma erről lesz szó.



Habár konkrétan ilyen kiszerelésben  már nem kapható az ok amiért mégis elhoztam megmutatni (azon kívül persze, hogy tetszik) az az, hogy megújult formában és kiszerelésben találkozhattok vele a dm üzletekben. Praktikusnak tűnő változás, hogy ezentúl nemcsak csillámkrémként hanem csillámspray-ként is kapható körülbelül 600ft-os áron.  És hogy mit tud? A krém sejtelmes csillogást kölcsönöz a lábaknak éppen csak megcsillan a napsütésben ami egy szépen lebarnult lábon igencsak jól mutat. Tudom, mert tavaly nyáron -  amikor is  akciósan jutottam hozzá - előszeretettel használtam, olyan jól mutatott a lábfejemen.
Nem rajongók a csillogó, diszkógömbszerű, szikrázó feltűnést keltő dolgokért se sminkben, se körmökön ezért is ódzkodtam nem is kicsit  ettől a  terméktől de kíváncsi énem megint utat tört magának...


 A leírás  nem ígér sokat: "  A Balea csillámfényű lábápoló krém kellemes puha bőrérzettel ajándékozza meg. Az allatoin megnyugtatja az igénybe vet lábakat." 

 Lábápolás téren nem is nyújt sokat, én kifejezetten csak látványelemként használom arra viszont bevált:D Puha és selymes tapintású a bőröm de hogy kifejezetten táplálna vagy hidratálna azt nem hinném.
Nekem nincs gondom a krém állaggal, szépen eloszlatható és nem is hagy ragacsos érzetet emellett gyorsan beszívódik.Az illata nem hivalkodó de azért érezhető napközben is, talán virágillat de nem tudnám meghatározni.


A mikrocsillámok jól láthatóak a tubusból kinyomva és kicsit elkenve, alaposan eldolgozva viszont egyáltalán nem feltűnő mondhatni észrevehetetlen. A képek sajnos nem tudják visszaadni a valóságot, mert ti csak azt láthatjátok hogy fényes bőrfelületet hagy maga után semmi többet. Pedig ez nincs így; a csillámok közül a krém felszívódik és apró pici szatén csillogás marad csak utána. 


Lebarnult bőrön sokkal jobban mutat, de olyannal sajnos még nem rendelkezem, jobb híján  csak így tudom megmutatni de mindenképp írni akartam róla,  hátha más is szeret visszafogott szatén fényű lábakkal flangálni nyáron mert akkor a Balea Fuß &Bein  csillámkrémet-, és spray-t neki találták ki.



Próbáltatok hasonló terméket?


You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook