TESZT │ Butterfly Smooth Skin Fuzion Matt ásványi púder

május 10, 2014

Ma egy réges-rég beígért és méltatlanul bejegyzés nélkül hagyott termékről lesz szó. Míg én a  megfelelő kádtöltős csaptelep után kajtatok JOY hétvége alkalmával :) addig Ti olvassatok egy kis tesztet a Butterfly  matt ásványi púderéről!
 

A találkozásom ezzel a termékkel a véletlen műve volt, a márka ugyan ismerősen csengett és talán volt is már Butterfly sminktermékem de az nem tett rám akkora benyomást, mint ez az ásványi púder. Egyértelműen a csomagolás és a virágminta volt az ami felkeltette a figyelmemet és bár az üzletben nem volt lehetőség a termék kipróbálásra végül  lutrira hoztam el de nem bántam meg.

 Azután hogy meggyőződtem róla, hogy biztosan csillámmentes termékről van szó, nem sokat gondolkodtam rajta és azonnal kosárba tettem, mert akkortájt épp utánpótlás híján voltam bronzosítóból.
Eredetileg a NYC népszerű  Smooth Skin bronzosítóját szerettem volna megvenni a Glamour napokon, annyi jót hallani róla és az ára is kedvező.  Úgy voltam vele, ha ez nem válik be 299ft-ért, a NYC-t  még mindig be tudom szerezni. Egyáltalán nem bántam meg, hogy végül a kevésbé ismert, olcsóbb kategóriás Butterfly márka mellett döntöttem, jól megállja a helyét a mindennapokban.


Külcsín: Könnyű műanyag csomagolás miatt nem kifejezetten táskabarát és arra is van esély, hogy véletlen leejtés folytán esetleg eltörik, de a fedél maga egyébként jól záródik ugyanakkor nem kell szenvedni a kinyitással. Sokkal szimpatikusabb ez a fajta megoldás, mint a korábban használt NYC Mozaikpúder ahol a fedelet "csak úgy" kell rátenni. Amit nem értek - és a Lovely Princes Face púdere is ugyanilyen - hogy mi értelme volt ennek a "dupla falú" pot-nak, azon kívül persze hogy így kevesebb termékkel kell feltölteni az egyébként nagy kiszerelésnek látszó csomagolást.
A legszembetűnőbb tulajdonsága az a dómbornyomot virágmotívumok a púder tetején, nagyon  csajos. Lényegében emiatt vettem meg!:)
 
 
 llat/állag/hatékonyság: Nem tudom púder esetében számít e az illat, mindenesetre ennek krémes,  (mily meglepő) púder illata van.  Kellően pigmentált, az ujjamat éppen csak beleérintve is vesz fel festéket.  Maga az árnyalat 3-as számot viseli: sötétebb tónusú középárnyalatnak mondanám talán némi  narancsos beütéssel, nekem most kontúrhoz tökéletes, nyárra pedig  egész arcon bronzosítóként fogom elhasználni. Ha jól emlékszem világosabb és eggyel sötétebb árnyalatban is kapható. Ahogy említettem abszolút csillám és minden egyéb zavaró látványelemtől mentes, matt textúra. Jól építhető, egyetlen rétegben  nekem kevés mert viszonylag sötétebb az arcbőröm de fehérebb bőrű lányoknak 1 rétegben talán nem lenne túl sötét. Tartósságát illetően csak a NYC mozaikpúderhez tudtam hasonlítani, számomra totálisan ugyanolyan mindkettő. Reggel felkenem,  délutánra ugyan már nem olyan határozottan de a kontúr még látható. Szeretem mert a mozaikhoz képest sokkal természetesebb hatást kelt, hiába több árnyalatból kevertem a színt.
 
 
Ár-érték: Az NYC Smooth Skin púder  900ft körüli áron kapható  9,4g mennyiség, szerintem már az is nagyon jó ár érte főleg hogy abban tükör is található. A Butterfly ásványi púder ezzel szemben mindössze 299ft-ért ugyanolyan de legalább is nagyon hasonló minőségből még többet kapunk habár a tükröt kispórolták. Nekem ugye csak a NYC mozaikpúdere van meg, abból úgy tudom 2 változat; egy  barnás és egy rózsás árnyalat kapható míg a NYC Smooth Skin bronzosító itthon csak Sunny árnyalatban viszont tükörrel kapható.

Csomagolás: 5/4 (-1 a "a dupla falú megoldásért)
Hatékonyság: 5/5
Ár-érték:5/5
Összpontszám: 15/14
 
Összességében nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre, egyértelműen pozitív csalódás  és még egy bizonyíték arra, hogy ismeretlen márkák közt is  találni kincseket.
Aki matt bronzosítót keres annak bátran merem ajánlani, a 3-as árnyalatot mindenképp mert állagra, tartósságra és árnyalatra is telitalálat.
Ismeritek ezt a márkát? Ti mit használtok kontúrozásra, egyáltalán kontúroztok? 
 

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook