Maybelline Eyestudio 540 Intense Green

augusztus 07, 2014

Szuper kiárusításnak köszönhetően  csaptam le a Maybelline smaragdzöld mono szemhéjpúderére 540-es Intense Green árnyalatban. Ettől a márkától szemhéjszín nem igazán leledzik a sminkes fiókomban (leszámítva egy híres-hírhedt Color Tattoo-t ) de kijelenthetjük hogy semmiről nem maradtam le, semmi különlegeset nem tud.

Az árnyalat szépséges, irizáló smaragdzöldnek mondanám bár kicsit csalódott voltam mikor először "belemásztam"; többször is végig kellett húznom az ujjam a festéken hogy a  lenti képen látható swatch-ot megkapjam.
Nem porzik még sem lágy textúra, kissé nyögvenyelős intenzív árnyalatot előcsalogatni belőle. Rejtély hány gramm termék is lapul a csomagolásban ami egyébként könnyű műanyag tetővel záródik ha napi szinten használnám biztosan nem tartana sokáig hogy letörjem...




Még aznap élesben is teszteltem és előzetes várakozásokhoz képest egészen jól teljesített. A színminta alapján attól féltem építeni kell majd hogy halvány mását kapjam a tégelyben láthatóhoz képest de nem (!)
Hogy mennyire tartós arról egyenlőre nem tudok mit mondani, csak egy teszt erejéig vittem fel a szemhéjamra sárgával kombinálva de a végeredmény végül is nagyon is tetszik bár a irizáló fényt amitől egy kicsit extrább lenne  alig-alig látni.



Vacilláltam egy csoki barna árnyalaton is, ha legközelebb még ott lesz 400ft körüli áron elhozom majd azt is. Emellett egy Rimmel lakkra is sikerült szert tenni hasonlóan jó áron, hamarosan arról is hozok képeket és készülők még egy óriás haul bejegyzéssel is. Rengeteg mindent vettem az utóbbi hetekben, ráadásul előszülinapi shopping túrát szervezünk hétvégére szóval előre láthatóan lesz bőven befotózni való a következő haul bejegyzéshez.


You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook