Yves Rocher Sexy Pulp dúsító szempillaspirál

szeptember 22, 2014

Nem vitás hogy az Yves Rocher verhetetlen ha tusfürdőről van szó (nálam legalább is) de mi a helyzet a hajápolóival, sminkekkel és egyéb termékeikkel?
A kiváltott törzsvásárlói kártyának köszönhetően egy ajándék dúsító spirál képében sikerült kipróbálni az YR dekorkozmetikum vonalát. Emellett beszereztem egy színvédő dúsító hajspary-t is és a márka legújabb termékét a  kézápoló elixírt is. Szóval ne aggódjatok ősszel biztosan  nem maradtok YR tesztek nélkül.


A Sexy Pulp ultra-volume szempillaspirálról lesz szó, amiből én a 02 Burn, barna árnyalatot választottam. Emellett még fekete és kék színben kapható. Őszintén szólva nincsenek nagy elvárásaim a spirálokkal szemben. Megelégszem azzal ha nem tapasztja össze a pillákat és szétválaszt. A tesztalany úgy ahogy megfelelt alacsony elvárásaimnak mégis vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban.
Nagyjából három hete használom sietős reggeleken, de minden alkalommal máshogy teljesít kicsit olyan mintha más-más spirállal dolgoznék. 



Mély lila alapon pink feliratú csomagolás egészen csajos, a kupak enyhén csapott megoldása rajta a márka logójával és a kerekded 9ml kiszereléssel az első piros pontot ezzel már be is zsebelte.



A kefe kialakítása első ránézésre praktikusnak tűnhet a középen kissé elvékonyodó de egyébként elég széles sörtefej miatt azonban az alsó szempillák megközelítése nem a legegyszerűbb manőver ha a festéket a pilláinkon és nem az arcunkon szeretnénk viszontlátni.  Elég sok festéket vesz fel ami használatkor elég zavaró így kénytelen vagyok a csomagolás száján vagy egy zsebkendőn lehúzni a felesleget  ami pazarlás a javából de nem megy másképp. 



A kezdeti nehézségek és a felesleg eltávolítása után a sűrű és szerte ágazó szilikon kefével már egy rétegben is látványos hatás érhető el, de én kényszeres lévén mindig minden spirált akár 3x is áthúzok a pilláimon. A barna árnyalat sajátossága, hogy nem túl intenzív sőt egészen természetes tekintetet kölcsönöz viselőjének. Nálam ez a cél, nem rajongók a "pókláb" inspirálta tekintetért.



 A képeken is 3 rétegben látjátok: ível, hosszabbít és talán valamennyire dúsít is. Ellenben a szálakat nálam inkább összetapasztja mint sem szétválasztaná. Gondolom a meglehetősen sűrű állagának köszönhető vagy nem is tudom. Nem hiszem hogy a minősége romlana, mert lefóliázva kaptam és a kezdetekhez képest egyre könnyebb vele bánni. Az állagbéli /pozitív/ változás másoknál is megfigyelhető volt és egy  olvasóm szerint is csak jobb és jobb lesz. A teszt kedvéért az alsó pillasort is kifestettem, látszik is hogy a nehezen elérhető helyeken a duci kefe miatt apró festékmaradványok látszódnak.
A tartósságába viszont nem lehet belekötni, egy egész napon át állja a sarat. Nem kenődik, nem maszatolódik. Felvitelt követően viszonylag gyorsan szárad, nem kell attól tartani hogy befogja a szemhéjat mint  a legutóbb tesztelt Maybelline Colossal Volum spirál.


Végszóként talán annyit, hogy nem ez lesz  év szempillaspirálja  egynek éppenséggel megteszi de  szerényebb áron is találni ilyen képességű spirált a drogériák polcain. Például az én kedvencemet, a Rimmel  Extra Super Lash változantot. Minden bizonnyal ha nem ajándékba kaptam volna a vásárlásom mellé most biztosan csalódottan nyugtáznám mennyi pénzt dobtam ki egy átlagos spirálért.  e
Így a végére azért elmondanám most is mint minden szempillaspirál tesztnél, hogy egy teljesen alapsmink esetében - másoktól eltérően -nálam egyáltalán nem játszik, ha egyetlen sminkterméket vihetnék magammal biztosan nem a spirál lenne, sőt valószínűleg az utolsó lenne ami eszembe jutna. A pilláim azon kevés dolgok egyike magamon amivel elégedett vagyok, ezért sincsenek különleges elvárásaim ha szempillaspirálról van szó.
Hétköznapra, munkába megfelel de egy extrább, alkalmi sminkhez inkább az említett Rimmel spirált választom azzal látványosabb hatást érek el.

Mi a véleményetek?


You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Ez a spirál nem, viszont az említett Rimmel felkeltette az érdeklődésemet! Lehetne arról is teszt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Réges-régi darab a Rimmel spirálom, lassan a végét járja már. Volt már szó róla a blogon pont egy évvel ezelőtt egy összehasonlító bejegyzésben. Linkelem Neked, remélem hasznát veszed úgy is hogy az akkor készült képek minősége sajnos nem a legjobbak.
      Köszi a kommentet!

      http://bizsumania.blogspot.hu/2013/10/teszt-l-versengo-spiralok-20.html

      Törlés
    2. Köszi a linket, mivel ebben a bejegyzésben nem linkelted, azt hittem nincs róla teszt, így nem is kerestem. :) A keféje nem annyira jön be, jobban szeretem a szilikonosokat.

      Törlés

Facebook