TESZT│ She-stylezone körömlakk szárító spray

november 17, 2014





Régi vágyam volt egy körömlakk száradást segítő termék, úgy terveztem az ecsetes formulát próbálom ki de a 50% kedvezménnyel végül a S-he márka spray változatát választottam.
 Teljes ára elég borsos  annyiért biztosan nem vettem volna meg hiszen az Essence-nek is van hasonló terméke és az teljes áron kerül annyiba mint ez féláron. Nincs  összehasonlítási alapom, de szerintem sokkal több fogy a spray változatból mintha  egy rétegben kenném fedőlakként.

  


"Ha kevés idő áll rendelkezésedre, hogy körömlakkod megszáradjon, használd ezt a körömlakk szárító spray-t. Nem csak gyors száradást biztosít, de magas fényt kölcsönöz körmének. Közvetlenül a frissen lakozott körmökre fújjuk."



Frissen fújva

Kellő mennyiségben felvitt lakkréteg után (vagy akár rétegek között is) nagyjából 5-7cm távolságról érdemes fújni. Közelebbről nem, mert ha egy helyen koncentrálódik a frissen felkent réteget elmossa, ha pedig távolabbról fújuk  több kerül mellé mint a körmökre. 
Két-három fújással le szoktam tudni a folyamatot, ami hátramarad az a baromi olajos körömágyam. Nincs más dolgom mint türelmesen várni hogy beivódjon bár ez nálam nem igazán szokott bekövetkezni. Körülbelül 10 percet vagyok képes olajos kezekkel várakozni.
Ennél jóval hamarabb - nagyjából 3-4 perc - elteltével már bátran dobozolom el a lakkokat, rendezgetek, teszek-veszek csak a lemosással várok biztos ami biztos. Négy perc alatt majdnem kopogósra szárad  de az én bőröm az olajat alig-alig szívja csak be így szinte az egész a lefolyóban végzi.

Nem tudnám megmondani milyen illatú, van e egyáltalán illata csak az biztos hogy semmi zavaró vagy kellemetlen nem irritálja az orromat.
Mivel az én bőröm nem igazán "issza be" ezért az elviekben fényesítő és ápolót tulajdonságáról nem tudok nyilatkozni.
A körömlakk árnyalata egyébként nem változik, ezt csak azért említem mert volt már olyan ápolótermék ami ha kicsit is de változtatott a lakk eredeti színén. Egyenlőre Catrice, NYC, Rimmel és Miss Sporty lakkokkal próbáltam egytől egyig mindegyikkel működött pár perc alatt megszáradt az összes lakk.
A lakkozás tartósságában nem tapasztaltam változást, körömlakkja válogatja a képen is látható Catrice lakk ezeken a képeken már az ötödik napot taposta de a spray-nek ehhez úgy gondolom nincs köze.




Összességében a hatásával elégedett vagyok, valóban felgyorsítja a körömlakkozás folyamatát. Teljes áron nem biztos hogy újravenném, szerintem 1300ft-ért 13 ml nagyon drága. Úgy meg pláne hogy eddig 3 alkalommal használtam és már az üveg felénél járok. Kipróbálom majd egyszerre 5 ujjamon kevesebb pumpálással is de nem könnyű kivitelezni így sem hogy több kerüljön a körmökre mint az asztalra :) 
Az igazság az hogy időtakarékosabb fújni mint egyenként lakkozgatni viszont aki nem szeret "olajban tocsogni" az inkább a fedőlakkot válassza! Egyébként hasznos kis termék, XXI. századi találmány a "rohanósemmirenincsidő" típusú világunkban.

Pontszámok:
Csomagolás:5/4
Hatékonyság:5/5
Ár-érték: 5/3
Összpontszám: 15/12

Lelőhely: Dm
Teljes ára: 1299,-



Milyen körömlakk szárító módszert alkalmaztok? 
Ezt a változatot próbáltátok?

You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Tegap kipróbáltam én is, de egyelőre még nem tudok nyilatkozni róla. :D Tényleg fura, hogy ennyire olajos, meg ha óvatoskodom vele, akkor nem porlasztja szét csak folyik a cucc, de még további tesztelés szükséges a végleges véleményemhez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rossz, de ha nem lett volna kupon eszembe se jutott volna megvenni. Így hogy próbáltam - és végül is a célnak megfelel - se adnék érte 1300ft (!) Azt én is tapasztaltam hogy óvatoskodva csak "köpköd"
      Kíváncsi leszek Te mit tapasztalsz majd, ezennel fel is kérlek hogy írj róla! :D

      Törlés
  2. Nekem Avon van, és úgy szoktam fújni, hogy két pumpálás megy a négy ujjamra, behajlított ujjakkal, mert így nem az asztalra megy, hanem a tenyerembe, és még egy pumpálás megy a hüvelykujjamra, hasonló módszerrel, így nem fogy vészesen. Az illata egyébként kellemes, és a körömágybőrömet is puhítja :-)

    VálaszTörlés

Facebook