Karácsonyi kívánságom...

december 02, 2014

A hétvégén több helyről is nekem szegeződött a kérdés: "Mit szeretnél kapni karácsonyra, minek örülnél a fa alatt?"
Őszintén mondom nektek, hogy hosszú percekig gondolkodtam és bár nem akarom egy hatalmas közhellyel indítani a bejegyzést de rá kellett döbbenjek hogy  - talán először életemben -  semmilyen pénzen megvehető kézzel foghatónak nem érzem szükségét. Nem, mert mindenem megvan amitől boldognak és kerek egésznek érzem az életem.

Jó persze, nyilván idővel szeretnénk nagyobbra cserélni a garzonlakásunkat és egy tíz évnél fiatalabb négykerekű se jönne éppen rosszul és egy profibb fényképezőnek is nagyon tudnék örülni de úgy igazán nem hiányzik semmi. Értitek mire gondolok,ugye?!
 
Csak azt szeretném ha a december és vele együtt az ünnepek meghitten, családi körben és barátokkal szeretetben és stresszmentesen telnének és hogy az új év csak annyira legyen sikeres és pozitív élményekkel teli mint amilyen  az idei évem volt.

Szeretném ha tesóm haza jönne karácsonyra  és picike családom a maga "olaszos" módján töltené a Szentestét.
Szeretném ha idén is a  nagyival együtt Monopoly-t játszanánk  forralt bort szürcsölgetve amíg a kutya a fa alatt szétbontja a fát vagy hogy az év háromszázhatvanöt napján kiállhatatlanul undok macskánk hűen önmagához egyetlen estére  ismét doromboló kiscicává változna :)

Szeretném ha idén fehér karácsonyunk lenne, nem egész decemberben és nem is nyakig érő havat kérnék csak a hangulat kedvéért mondjuk  karácsony hetében pár centi havacskát.



 Ám hogy a Jézuskának se okozzak nagy fejtörést a mai bejegyzést neki ajánlom!:) 
(ha esetleg úgy gondolja hogy megérdemlem) 
Nehezen de mégis sikerül összeállítani egy listát azokról amiket szívesen fogadok HA esetleg/véletlenül/hogyhogy nem meglátogatna ;)

 


Az egyik tétel a listán például egy  Yankee Candle mini viasz lenne, olyan kíváncsi vagyok rájuk. Számtalan helyen olvastam már róluk és olyan szívesen kipróbálnám de sajnos eddig még nem volt rá lehetőség. Az utóbbi fél évben durván rákattantam az illatgyertyákra, imádom égetni őket még a kevésbé illatos példányokat se tudom nem szeretni olyan szép ahogy halványan megvilágítják a szobát. Durván gyertya-fanatikussá váltam az elmúlt hónapokban...

Régi olvasók már biztosan unásig hallották tőlem mennyire imádok mindent ami bizsu, ami hangsúlyos legyen fülbevaló, nyaklánc vagy gyűrű. Bármilyen jöhet mint Gombóc Artúrnak csokiból.  Naná, hogy karácsonykor is nagyon de nagyon tudnék örülni mondjuk egy gyöngyös nyakláncnak mert ilyesmim még nincs.

Sajnos az utóbbi hetekben több lábbelitől is búcsút kellett vennem így egy klassz bokacsizmának most nagy hasznát venném. Kényelmeset de csinosat, valami olyasmi színben hogy ne érezzem a késztetést egy hozzáillő táska beszerzésére :)

A legkedveltebb Rimmel Stay Matte alapozóm is a végét járja, szülinapomra kaptam még nyáron és azóta csak ezt használom. A korrektort azóta nem is találom, semmi szükség rá ha ezt használom. Imádom olyan könnyű, jól fed miközben nyoma sincs maszk hatásnak. Biztosan beszerzem magamnak de a Jézuska is nyugodtan hozhat egyet elfog fogyni, garantálom.

Kétségtelenül a legnagyobb tétel a listán egy új, komolyabb kategóriájú fényképezőgép lenne. Mondhatni ez most a leghőbb vágyam, talán tavasszal össze is gyűjtöm a rávalót addig is kiragasztottam a képét a hűtőre csak hogy mindennap fájdítsam kicsit a szívem.

Táskákkal úgy vagyok mint a bizsukkal (gondolom nem vagyok egyedül ezzel) minél több annál jobb. Piros/bordó táskából most épp nincs készleten az ehhez hasonló merev tartású, pakolós táskákért odáig vagyok.

Az Avon új illatának miniatűr változatához már volt szerencsém, bele is szerelmesedtem. Nagyon hamar elhasználtam de megígértem magamnak hogy legkésőbb januárban az 50ml kiszerelést is magamévá teszem.

Az arany óra ha minden igaz már úton van felém Kínából szóval ő már félig teljesült is a listáról. Szintén réges-régi vágyam volt egy ilyen típusú óra. Remélem olyan lesz amilyennek elképzeltem és a méret is stimmelni fog.

A YC gyertyákhoz hasonlóan az utóbbi időben a  Bomb Cosmetics fürdőcsodái is óriás népszerűségnek örvendenek. Nem tudom mit tudhatnak de furdal a kíváncsiság mire ez a nagy hype velük kapcsolatban szóval üzenem a Jézuskának ha Bomb üzletben jár gondoljon rám!



Nektek mi a legnagyobb vágyatok idén? 
(ami pénzen nem megvehető)





You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Nagy vágyam, ami pénzen nem megvehető a fehér karácsony: évek óta vágyódom utána, hogy csodaszép fehér tájjal várjuk az ünnepet, de már nem is emlékszem, mikor volt ilyen utoljára.
    Egyébként nagyon tetszett, ahogy indítottad a bejegyzést, sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a tárgyak nem is annyira fontosak, az emberi kapcsolataink, hogy boldog ünnepünk legyen azokkal, akiket igazán szeretünk - sokkal fontosabb!

    VálaszTörlés
  2. Nekem a legnagyobb vágyam az, hogy a nagy beteg nagymamám az ünnepekre haza jöhessen a kórházból. A másik meg egy tiniket megszégyenítő vágy, egy hatalmas ölelés Tőle <3 :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a békés, meghitt családi este a vágyam, ha ez teljesül, már boldog leszek :-) Emellett ugyanezt kívánom a barátnőmnek is, aki sajnos nehéz időszakon megy át :-(

    VálaszTörlés

Facebook