Max Factor Lipfinity Lip colour ajakrúzs

január 29, 2015


 
Hihetetlen de ma sikerült befotózni a nemrég beszerzett és említésre méltó terméket ráadásul még az írásra is maradt idő, így ma erről a Max Factor Lipfinity ajakrúzsról olvashattok, amit néhány héttel ezelőtt kaptam ajándékba egy, pontosabban a pasitól :)
Ezt csak azért említem, mert ahogy azt a képeken is látni fogjátok nem mondhatnám hogy ez a szín az én világom, hogy passzolna a bőrömhöz és úgy egyáltalán viszont ez a  termékről alkotott véleményemet nem befolyásolja és mindenképp szerettem volna beszámolni Nektek erről az igencsak tartósnak bizonyuló ajakra valóról.
 


Két lépéses ajaktermékről van szó: magáról a színezett rúzsról illetve második lépésként egy ultra fényes finish-t kölcsönző ápoló fedőrétegről.  Mindkettőt próbáltam önmagában is,  mivel az árnyalat nem áll közel hozzám így legtöbbször  a színtelen "szájfényt" használom minden rúzsom fölé próbáltam már ami itthon fellelhető.




Az árnyalat a 070 Spicy nevet viseli; egy az üvegben meglehetősen sötétnek látszó jóformán téglavörös színnek tűnhet, de ez még ne tántorítson el senkit mert ez nem (teljesen) a valóság! Kézfejre kenve már némi rózsás árnyalat is elő-elő tűnik és hogy ne lőjem le előre a poént: ajkakon megint más lesz kicsit, de várjátok ki a végét! Ami biztos hogy egy karakteres színről van szó.

A felvitele különleges odafigyelést kíván, nem az a "gyors feldobom"rúzs. Rendkívül hamar szárad, célszerű ajakceruzával megrajzolni a vonalakat (amit persze én nem tettem)  mielőtt neki állnék ezzel dolgozni. A szivacsos applikátor sem könnyíti meg a dolgunkat, melós kicsit de a végeredményért megéri időzni vele.





Tartós ajakrúzsként reklámozzák és ez egyszer nem csupán marketing fogásról van szó hanem valóban kiemelkedően tartós rúzsról. Csókteszt, pohárteszt, legyen az bármilyen ez a termék bizony minden vizsgán átment nálam. Már az első swatch-ok előre vetítették milyen ellenálló színezőről van szó mert még napokig virított a kézfejemen.


Maga a ajakszínező a nap végéig kitart (!), sőt inkább azzal vagyok bajba hogy szedjem le. Minimális kopásról se tudok beszámolni, egyszerűen mozdulatlan. A balzsamot sűrűn újra kell kenni ha fényes hatású ajkakra vágyunk emiatt gyorsabban fogy de annyi baj legyen.


Mint mindenek, így a kiemelkedő tartósságnak is meg van az ára jelesül hogy szárít de úgy istenesen. A színvilág miatt csak alkalmanként viselem majd ezért esetemben ez nem akkora gond de mindennapos használatnál az aláhidratálás sem biztos hogy elég a megelőzéshez.



A képeken minimális mennyiségben látható, igyekeztem a leghalványabban felvinni hogy az amúgy sötét tónus tompuljon kissé. 
Viselni kicsit fura, általában a rúzst vagy szájfényt felkenés után az ajkaim összedörzsölésével szoktam úgy mond eloszlatni hogy minél természetesebb legyen. Ennél a rúzsnál ez lehetetlen. Annyira gyorsan szárad hogy az ajkaim nemhogy nem siklanak egymáson de majdhogy nem összetapadnak, elég fura.

1 rétegben maga a rúzs


Balzsammal

Lelőhely │Rossmann, dm 
Ár│ kb. 3500,-




You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Nekem is meg van ez a szett, de ha jól emlékszem nekem valamilyen erős rózsaszínes árnyalat van meg. A színtelen cucc, az tényleg nagyon szuper. Más rúzsokkal is kipróbáltam korábban és tényleg alig lehet levakarni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harmadik napja, hogy befotóztam a színmintát ehhez a bejegyzéshez és a karomon még mindig ott a rúzsnyom halványan. Nagyon durva, mi lehet ebbe a cuccba?? :D

      Törlés

Facebook