Glamour napi sóvárgások -2015 tavasz

március 30, 2015

Az idei (első)  glamourozás igencsak szolid vásárolgatásból fog állni az új lakás felújítása ugyanis az előzetes számításaink alapján igencsak nyomot fog hagyni a családi büdzsén. A mesteremberektől kért árajánlatok pedig éppen a glamour héten várhatóak  így még arról sincs fogalmam hogy mekkora eltérés lesz a mi elképzeléseink és a valós költségek között. 
Épp ezért  nagy költekezést nem tervezek inkább nyál csorgatva olvasgatom miket listáznak a többiek a közelgő shopping hétvégére napokra.
És ha már sóvárgás összeállítottam a saját kívánságlistámat is amibe néhány kötelező szépségápolási termékek mellett (hajfesték, pórustisztító tapasz) most a lakásdekorálással kapcsolatos termékek is bekerültek.






Ahogy mindig, most is inkább a féláras kuponok közt mazsolázgattam abból meg mint ha évről évre kevesebb lenne. Legalább is olyan amivel a vidéki glamour-lány is kedvezményekhez juthatna. Szépségápolási márkák közül speciel  Rimmel, S-he stylzone/Alverde, Schwarzkopf és JimJams 50% kuponokon kívül más nem is igazán érdekel.



Essence Studio nails körömágybőr eltávolító649-,│Olyan sok jót hallok erről a termékről, ráadásul szégyen szemre nem sokat foglalkozom a körömágybőr ápolásával. Bár nincs rá kupon, ha úgy alakul beruházok rá.
JimJams pórustisztító tapasz 3db/doboz399-,│Harmadszor fogom újra venni egyébként sem nagy tétel kupon se kell hozzá de mivel más JimJams termék nem keltette fel a figyelmem így csak erre tudom elhasználni.
Maybelline Eyestudio Lasting Drama vagy Rimmel Scandaleyes  zselés szemhéjtusokkb.2800-,│A tusvonal egy elég kényes téma nálam. Képtelen vagyok egyforma tusvonalat húzni, időnként próbálkozom ceruzával de mindannyiszor csúfos kudarc a vége. De most elhatároztam hogy megtanulok tisztességes tusvonalat húzni és ehhez azt mondják ez a zselés változat ideális. Nem tudom melyik márkát válasszam, mivel a Rimmel kupont másra is el tudnám használni így valószínű a Maybelline mellett voksolok de majd meglátjuk.
Schwarzkopf Perfect Mousse habállagú hajfesték 750 Praliné árnyalat évek óta 1700-,│Ősszel vörösre váltottam de évek óta hű társam volt ez a habállagú "tartós" festék. Itt tavasz, ideje kiszőkülnöm és visszatérni a régi hajszínemhez.
Rimmel Extra Super Lash szempillaspirálkb.1200-,│ Az egyik legjobb szempillaspirálom ami valaha volt: szuper hosszú pillákat varázsolt nem is beszélve az áráról ami kedvezmény nélkül is alig több mint ezer forint.
Rimmel  Weak me up folyékonykorrektor1300-,  │ Ez olyan zsákbamacska, nem tudom megindokolni miért lenne rá szükség. Egyszerűen csak érdekel mit tud. A jelenlegi Manhattan Weak me up korrektorom igencsak a végét járja, utánpótlásnak jól jönne.
Yves Rocher mini körömlakk │590-,│ A Glamour napokon de YR törzsvásárlói kedvezményemmel szeretnék lecsapni egy lakkra. Sárga lakkból csak egy van a Moyra-tól, kíváncsi lennék erre a napsárga árnyalatra is.




Ruha és kiegészítő téren még kevesebb az olyan üzlet ahol nekem való lenne a kínálat: F&F, Orsay, esetleg C&A illetve az F&F Home kupon az amit mindenképp magammal viszek. Ezenkívül a Praktiker 20% kedvezmény  talán ami majd szóba jöhet hátha ott találjuk meg álmaink bejárati ajtaját :)


Khaki színű cipzáros felső │ f&f  4890-,│Hasonló színvilágú felsők
Sötétkék overal │f&f  8500-,│Az egyik nagy vágyam egy ehhez hasonló overál amolyan alkalmi viseletnek mondjuk egy szilveszteri partihoz. Néhány hangsúlyos kiegészítővel ütős lenne.
Fekete skinny farmer │f&f  6500-,│Farmert én már csak ettől a márkától veszek évek óta. Minőségben, árban és stílusban abszolút nekem való.
Kék és piros csíkos pöttyös sál │f&f  2390-,│ Tavasszal az egyhangú átmeneti kabátomat és a blézereket szívesen hordom különböző színű és stílusú kendőkkel, sálakkal. Most ez a piros-kékhez lenne kedvem.
Kistányér │f&f  599-,│Mert étkészletből sosem elég. Színre és mintára pont ilyet képzeltem el magunknak majd közelebbről is szemügyre veszem.
6db bögre állvánnyal │f&f  3790-,│
Ágynemű garnitúra │f&f   5490-,


Nektek meg van már a listátok?

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Az YvesRocher körömlakkok szerintem még féláron sem érik meg olyan nagyon aprók :D Amúgy az overál, a felső (más színben) és a nadrág is jöhetne nekem is! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg olyan kicsi? Nem láttam még "élőben" és arról sincs infóm mekkora mennyiség. A törzsvásárlói képeslapon akarják rám sózni, tusfürdőt úgy is akarok venni gondoltam kipróbálom. Na majd látjuk!:)

      Törlés

Facebook