Ínycsiklandó Mogyis testvaj bevetésen

március 12, 2015





Nem tudom szó, avagy írás nélkül hagyni az új felfedezésemet; a Balea legújabb mogyorós testvaját. Nem csalás nem ámítás egy az egyben egy falatnyi mogyorós praliné, nutella vagy hasonló jut  eszébe  annak aki egyszer is  beleszimatol a tégelybe.
Alapjáraton ki nem állhatom kenegetni magam de bő 1 hete - mióta belebotlottam ebbe a mennyei nugátkrémbe - legszívesebben napjában többször is kenegetném magam.

 



A 200 ml tömény mogyorót tartalmazó csavaros tetejű, alumínium fóliával védett sárga műanyag csomagolás egyszerűcske de az élénk színek hála nem könnyű nem észrevenni a polcon. Semmi flanc, megszokott Balea csomagolás. 
 Speciel amúgy is jobban kedvelem a tégelyes kiszerelésű hidratálókat de ez esetben testvaj lévén amúgy se lenne más választásom. Kemény állaga miatt kifejezetten nehéz "felmarkolni" belőle,  igencsak kapargatni kell hogy a képen látható mennyiséget felvehessük. 







Bőrápolás fenséges illatú receptúrával: a Balea mogyorós testvaj mogyoróolajat tartalmaz, mely kényezteti a bőrt anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna. Gyorsan felszívódik valamint feszesebb, kellemesebb bőrérzetet biztosít. A kakaóvaj és a sheavaj hidratálja, simává és puhává varázsolja a bőrt.




Már a fémfólia eltávolítása előtt is érezni lehetett egy leheletnyi mogyorós illatot de ami azután következett az maga volt a tömény mogyoró áradat. Mintha egy Nutellás üvegbe szagolnék; édes, csömör és azóta is akárhányszor letekerem  összeszalad a nyál a számban.  Nem az a mesterkélt illat, valóban igazi mogyorós süti. Eszméletlen!
Figyelem! Diétázók és azok akik a táblás csokiból se tudnak egy-két kockánál megálljt parancsolni maguknak messziről kerüljék!! :D



Kicsit csalódás, hogy ez a csodás mogyoró illat bőrön már kevésbé intenzív már felkenéskor is. Ráadásul egy semmihez sem hasonlítható, érdekes mellékillat is társul mellé. Sajnos amilyen intenzív a dobozban annyira hamar, alig fél óra elteltével  már alig érezni az illatát.


A kemény textúra ellenére meglepően könnyű eldolgozni, engem legalább is meglepett mennyire könnyen kenhető bőrrel érintkezve ahhoz képest milyen nehezen tudom kikanalazni a dobozból. Nyilván határozottabb mozdulatokra van szükség mint egy átlag testápoló esetén de akkor is. 

Ugyanilyen meglepő hogy ezt a mennyiséget hihetetlen gyorsan, alig 1 perc alatt beszippantja  bőröm.  Nem tudom hogy ez minden bőrtípuson ennyire expressz vagy csak az én száraz bőrömön pár pillanat míg teljesen beszívódik de  hatalmas piros pont jár a Balea-nak ezért.  Érzek ugyan egy leheletnyi ragacsosságot használat után  egy darabig de nem hagy nyomott a ruhán. 
Különösebb hidratálást egyenlőre nem tapasztalok de érezhetően puhább és simább bőrt igen.

Valószínűleg nem fogom újravenni,  a tégely közepén járva meglehet hogy annyira "eltelít" majd  ez a csömör illat hogy  másra se vágyom majd csak hogy végre a végére érjek.

Nem tudom miért, de nem minden dm-ben kapható ami érthetetlen számomra. Több helyen is kerestem a testápolós polcon de többnyire csak a csokis testvajat találtam a mogyis sehol. Én a szegedi dm-ben sorba állva a pénztárnál láttam meg  a kihelyezett példányokat de az itthoni üzletben például se a soron se a pénztárnál nem találkoztam vele, szóval legyetek szemfülesek!

Lelőhely: dm
Ár: kb. 650-,ft

U.i.: Köszi Balea, hogy megszeretetted velem a testápolózást! :D

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook