Kedvencek │ Február '15

március 09, 2015






Jaj, annyi izgalmas dolog történt velem februárban hogy nem túlzok ha azt mondom már most, hogy  az év legmeghatározóbb hónapját  tudhatom magam mögött. Szuper gyorsan telt és nemcsak a hónap rövidsége miatt. Olyan gyorsan pörögtek az események, hogy alig győztem kapkodni a fejem. Tervezek egy személyesebb amolyan ismerj meg jobban típusú bejegyzést hamarosan, akkor majd bővebben írok a történtekről is. Havi kedvencek  ettől függetlenül  még nem maradnak el akadtak

A hónap legnépszerűbbjei közt akadnak  januári kedvencek is, de sok új, eddig még nem mutatott termék is helyett kapott a mai posztban. Itt van mindjárt ez a helyes zöld doboz amit a Rossmann-ban 99ft-ért találtam hó elején. Különös vonzalmat érzek egyébként is az ilyen dobozok iránt pláne ilyen áron. Fel is vásároltam az összeset így sok tucatnyi fülbevaló költözött át három ilyen dobozba.

Egy könyvesboltban találtam ezt a cuki rókás határidőnaplót, igaz idén már ez a harmadik naptár amibe belekezdek de nem tudtam ott hagyni.

Február a sok jó mellett javarészt a megfázásról is szól sajnos, de legalább nem az influenza vett le a lábamról hanem csak egy kis nátha. Na ilyenkor veszem nagy hasznát különféle illóolajoknak amit előszeretettel párologtatok itthon. Ebben a hónapban a teafaolajnak vettem hasznát a fertőtlenítésben és a megfázás tüneteinek enyhítésében. 


Beyonce Pulse illata meglepően tartós ahhoz képest hogy csak natural spray-ről van szó. Tartós de nem elég karakteres illat emiatt 4-5 fújást is kevésnek érzek belőle pedig tényleg sokáig érezni csak nem elég intenzíven. Szinte egész hónapban csak ezt használtam.

A kis dobozban a legnagyobb kedvencem, a legszebb és legértékesebb ékszerem, ami nyilván valóan  nemcsak az e havi kedvencem lesz ebben ugyanis az eljegyzési gyűrűm lapul ♥♥♥




Lovely Blus me  baby kollekció pirosító-highlighter és bronzosító-púderét is megvásároltam januárban és azóta bőszen használom is mindkettőt. Leginkább a pirosítót és a bronzosítót, mindkettő ideális a reggeli gyors sminkhez. 

Manhattan 2in1 korrektor és púderről már készül a külön poszt. Semmiképp sem szeretnék szó nélkül hagyni, de nem titok hogy a mini kompakt kiszerelésen túl a krémes korrektor a szem alatti karikáimat szinte teljesen eltünteti.

Max Factor szemhéjpúder duó (430 shooting star) régi darab de a nagy szelektálás közepette előkerült a fiók mélyéről. Mályva és barna árnyalat közül a szatén fényű barnával szeretem füstösíteni  a Lovely nude paletta bézs színeit.


Essence 6in1 nail candies 05 sugar pie A kezdeti csalódottság  után- miszerint egy rétegben annyira semmit mondó még alapnak is nem hogy színnek hogy azt hittem az első alkalom után soha többé nem fogom felkenni - végül is a hónap kedvenc körömlakkjává avanzsált. Igaz minimum három rétegben használom viszont cserébe egészen gyors a rétegek közti száradási idő. Tripla lakkréteg után egy francia manikűrhöz hasonló halvány rózsaszín árnyalatot kapunk ami nálam a jolly joker lakkozás ha nincs idő.

NYC Appleliccious Glossy ajakbalzsam (357) az eddig legjobb amivel dolgom volt ezidáig ha színezett ajakápolókról van szó. Amellett hogy az illata mesés, az ápoló hatása pedig bizonyított még a szín is elég tartós. Azóta már más árnyalatban is beszereztem belőle, felváltva hordom őket a táskámban. Imádom benne, hogy bár olyan intenzív mint egy rúzs mégis bátran felkenhető tükör nélkül is, annyira egyszerű bánni vele. 

Nivea double effect golyósdezodor igazából semmi extra: kellemes púderes illat ami elég tartós és szerencsére nyomot sem hagy a ruhán. Nekem ennyi elég is ahhoz hogy egy deo kedvencé váljon, a legutóbbi próbálkozásaim rendre foltot hagytak a ruháimon.




A Geneva órámat már az ebay valóság bejegyzésben láttátok, az előző havi kedvencek közt pedig a elődjét is ami azóta sajnos szétesett. Ez a golden rose árnyalat sokkal szebb ráadásul a számlap is kifinomultabb, nőiesebb. 


MK karkötőt is mutattam már, a piros színe ellenére minden öltözékhez passzol és bár kicsit szűkös éppen jó a csuklómra. Annyian megdicsérték már hogy most már kétségem sincs hogy jól tettem hogy megrendeltem. 




You Might Also Like

5 hozzászólás

Facebook