Smink│Március

április 08, 2015



A  smink még március első hétvégéjén készült, a náthából visszamaradt kötőhártya-gyulladásom előtt az ebay-ről érkezett fake rúzs valamint a kiárusításon szerzett Essence ColorFlash spirál felavatása után. Az első színes szempillaspirálom és bár nem könnyű - avagy lehetetlen -  csomómentesen felkenni, a tavaszi összhatás miatt épp aktuális és ha munkában nem is hétvégén és buliba szívesen használom. 


Catrice PhotoFinish folyékony alapozó │020 rosy beige
Manhattan 2in1 korrektor és púder│32 warm honey
NYC Smooth Skin bronzosító │720A sunny
Carmex 
M.a.C. Viva Glam Gaga rúzs (dupe)│10
Essence Color Flash dúsító szempillaspirál │zöld

Amúgy  a kamu M.a.c. rúzsról jut eszembe: a high-end csomagolásba rejtett fake sminkcuccokról csak néhány gondolat részemről  mert nemrég épp terítéken volt a téma. Nyilván nem vár csúcsminőséget az ember ha az eredeti ár  töredékéért  kínálnak valamit amire Gucci, Sigma vagy M.a.c. van ráírva. Az összetevők eredete valóban kétséges és ha még  fel is  van tüntetve a csomagoláson kérdés mennyire vehetőek komolyan de konkrétan ennél a rúzsnál az összetevőkkel sincs problémám, de mondjuk ne is legyenek nagy elvárásaim. Más lenne a helyzet ha egy arckrémről, alapozóról vagy más huzamosabb ideig és naponta használt termékről lenne szó de egy rúzs nálam pont nem ez a kategória.

Egy kis kitérő után hogy magáról az árnyalatról is szó essék: egy visszafogott rózsás szín inkább a nude vonalat erősíti. Vízbázisú, egy markánsabb szájfényhez tudnám hasonlítani. Nem túl tartós de nagyon kényelmes viselet mert egyáltalán nincs ragacsos érzés. A legjobban azt tetszik benne hogy bátran felvihető tükör nélkül is.


Nézzétek el a rácsodálkozós tekintetemet a képeken, lehettem volna kevésbé meglepett is de ez csak utólag tűnt fel így legalább átjön hogy a színes szempillaspirál mennyire megnyitja a tekintetet :)
A top 5 kedvenc tavaszi ajakra valómról tervezek egy bejegyzést ahol többek közt a híres-hírhedt M.a.c. rúzsról is szó lesz de addig is mit szóltok a sminkhez?







You Might Also Like

4 hozzászólás

  1. Nagyon tetszik, és nem csak azért, mert zöld. Tényleg megnyitja a tekintetedet.
    Szép vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. Magamon egyáltalán nem tudom elképzelni a színes spirálokat, de másokon imádom, rajtad is. :) Ja, és a rúzs is tetszik. Egyébként hiányolom a sminkes posztokat, lehetnének gyakrabban is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A mostani kis lakásban elég nehéz magamat fotózni (smink, outfit) mert a nagy tükör a lakás legsötétebb helyiségében van :D De hamarosan költözünk egy tágas világos lakásba remélhetőleg az adottságok ott majd jobbak lesznek. Igyekszem majd több sminkes poszttal jönni. :D

      Törlés

Facebook