Így írtok Ti! avagy a kedvenc blogbejegyzéseim

július 05, 2015


Régóta terveztem már hogy alkalomadtán összegyűjtöm azokat a blogbejegyzéseket az elmúlt hónapokból amik a legjobban tetszettek, inspiráltak. Jókedvre derítettek vagy  egyszerűen csak emlékezetesek valamiért és ezért szívesen népszerűsíteném kedves bloggertársaim eme szellemi tulajdonát ha nem bánják :) { Ha magadra ismersz és nem szeretnéd vagy bármi egyéb ellenvetésed lenne azzal hogy  a BizsuMánia blog  megemlítsen Téged és az eredeti bejegyzésedre navigáljon, kérlek emailben jelezd!}
5 blogbejegyzést hoztam mára 4 szívemnek kedves bloggertől. Valószínűleg mindannyiukat ismeritek már de a bejegyzéseket amiket a legszívesebben olvastam tőlük az elmúlt hónapban talán még nem....


forrás:weheartit



Beauty army blog │"olcsón jót? lehetséges? "
Ingrid ebben a bejegyzésében olyan termékeket ajánl a figyelmünkbe amik kedvező áruk ellenére bőrbarát összetevőkkel vagy árukhoz képest meglepően jó tulajdonságukkal kiemelkednek az átlag drogériás választékból ráadásul alulról verik a 2000ft-ot, nem is kicsit.  A Lovely Nude palettáról és a Rossmann saját márkájú nedves törlőkendőjéről hasonló véleménnyel vagyok mint Ingrid. A Babylove Ultra Sensitive tusfürdőről már annyi helyen olvastam de a végső elhatározást hogy ezt most már nekem is ki kell próbáljam ez a bejegyzés adta.


High heels & Cakes blog│ "Kincsek fillérekért" sorozat miatt kedvelem talán a legjobban: annyi klassz dolgot láttam már néhány száz forintért  amikről ha egy üzletben látnám őket nem biztos hogy szemet szúrnának de Dóri képein annyira szépségesek....  Gyakran mutat be olyan dísztárgyakat, díszdobozokat ( az apró, mintás dobozokért élek-halok) amiket a Kik-ben lehet kapni, ennek azért is örülök különösen mert a családom szerint semmi értelmes nincs abban a boltban de Dóri posztjai egyértelműen cáfolják ezt a rosszmájú kijelentést, nézzétek csak meg! Emellett Dórinak vannak a legtutibb és legötletesebb diy ajándékötletei. Szóval ha saját készítésű ajándékkal szeretnétek kedveskedni, ne felejtsétek Dóri praktikáit! :)

Fanni gardróbja│ "Draw my life" videója egyértelműen a hónap legmeghatóbb "vallomása". Szívből gratulálok  innen is és jó egészséget és boldog életet kívánok Nekik!!!

Maison │"5 apróság amivel azonnal feldobhatod a konyhát" bejegyzése most nagyon aktuális. Lévén hogy tegnap elkezdtünk átcipekedni az új kéróba ( bár lehet hogy előre ittunk a medvebőrére mert ha az asztalos még mindig ragaszkodik a "2 héten belül kész lesz" szlogenhez akkor bizony konyha nélkül költözünk)  és az újonnan készülő konyhabútort képzeletben már telis-tele aggattam növényekkel, Ikeából szerzett fémrúddal a mosogató felett és még sorolhatnám. A blog nekem új, a napokban akadtam rá de szépségápolás mellett gyakoriak a  lakberendezős posztok is szóval nem kizárt hogy ezentúl lelkes olvasója leszek. Ebből a bejegyzésből leginkább a krétafalat tudnám elképzelni a mi konyhánkba ha nem is pont így. 

Zandra's-Cafe│ "13 dolog amivel a szemüvegesek küzdenek" címet viselő  13 pontja kimerítően összefoglalta miért is pártoltam át lassan másfél éve a kontaktlencsések táborába. Szandra szívemből szóltál, de tényleg! Főleg az 2, 8, 12 pontok illenek rám.





You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. köszönöm szépen! örülök, hogy tetszett a bejegyzésem :)
    puszi: Szandi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ' Hát igazán nincs mit! Aki jól ír, az jól ír :D

      Törlés
  2. Jaj, de aranyos vagy. Örülök, hogy tetszett a bejegyzés és köszönöm a megosztást. :)

    VálaszTörlés

Facebook