TESZT│Playboy Play it Wild tusfürdő

szeptember 09, 2015


Még mielőtt bemutatnám a blogon az új kedvenc tusfürdőmet - lelövöm a poént, nem ez a termék lesz az - előtte megemlíteném a Playboy legújabb kollekciós tusfürdőjét ami néhány napja lepte el a boltok polcait és a Rossmann jóvoltából lehetőségem volt letesztelni.


Talán a hetedik vagy nyolcadik "Play it" kiadással rukkolt elő  idén ősszel a közismert férfimagazin nevét viselő drogériás márka. A névazonosság nem véletlen,  a Playboy Fragrances a magazin akkori művészeti vezetőjének fejéből pattant ki az ötlet, hogy az újság sikerein felkapaszkodva először csak férfi, majd női illatokkal is berobbanjanak a drogériák polcaira.


Play it Wild tusfürdő  nőknek. Krémes tusfürdő kellemes karamell illattal, mely felébreszti  a benned rejlő vadmacskát... 
Nem tartalmaz karamell kivonatot. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Bőrbarát.


Külcsín│ A kollekció itthon kapható termékei a  tusfürdő, natural spray, eau de toilette, illetve testpermet is a kollekció része ami nálunk (egyenlőre) nem kapható.  
Ami a külcsínt illeti meglehetősen miaúúús-ra sikerült a maga vadmacskás pink csomagolásával. A tusfürdő áttetsző, karcsúsított flakonban kapott helyett pink kupakkal a  tetején amin az ikonikus nyuszifej díszeleg. A kupakkal rendre megküzdök: nehezen zárható és még nehezebben nyílik, tusolás közben egy kézzel kipattintani képtelenség. 


Illat/állag/hatékonyság│A kiadás különlegessége a rendkívül édes, fűszeres karamell illatban rejlik. Műkaramellről van szó kérem szépen, lévén a csomagoláson egyértelműen jelzik karamell kivonatot sosem látott a termék. Flakonban zavarba ejtően émelyítő és tolakodó, ami használat közben elviselhető édes illattá szelídül a tusolást követő nagyjából fél óra elteltével  pedig  volt-nincs illat. Rajtam abszolút nem tartós, de őszintén szólva nem is nagyon bánom. Nekem ez az illat  már túl vattacukros.
A termékleírás krémes tusfürdőt említ, pedig  gyakorlatilag gél állagú. Nem habzik túlzottan, de a nem túl sűrű, nem túl híg állaga miatt jut belőle mindenhová. 
Tusfürdők esetében nem tudom mit nevezünk hatékonynak, mindenesetre ezt használva nem érzem tisztábbnak magam inkább csak vattacukornak, így a hatékonyság szempontjából nem igazán tudok mit mondani róla. Talán annyit  hogy nem hidratál és nem is szárít ami fél sikerként akár el is könyvelhető.


Lelőhely│Rossmann, dm, Müller    849-, Ft


Csomagolás: 5/3
Hatékonyság: 5/1
Ár-érték: 5/2
Összpontszám: 15/6


Mindenesetre tőlem elég távol ez az fűszeres illat. Ellenben férj-jelölt többször is kinyilvánította már hogy szexi fűszeres illatú és hogy a bőrömön  jó illata van,  sokkal jobb mint töményen a flakonból szagolva. Megjegyzem öblítőként is kipróbáltuk, ott sem aratott nagy sikert.
 Nyáron abszolút elképzelhetetlennek tartom a használatát. Nagy duzzogva  ősszel azért sikerül majd elhasználni. Pláne, hogy rendkívül gyorsan fogy, hiába hisz alkalmanként indokolatlanul sokat használok belőle, hogy mihamarabb a fürdőszobapolc elfogyott termékei közé kerüljön.



 

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook