Haul│ Nemcsak Glamour szerzemények

október 11, 2015



Nem bizony! Ez ma egy Glamour szerzeményekkel egybekötött óriás bejegyzés az augusztus végi, szeptemberi és októberi vásárlásokkal, névnapi ajándékokkal, mert igencsak rég volt már ilyen típusú poszt és hát akkor már legyen giga-mega bejegyzés! Egy-két számomra különleges termékről  biztosan lesz szó a közeljövőben - konkrétan a borotva és a fürdősóra gondolok - de lehet szó bármi másról is, ha megírjátok! :)



Kezdem a legfrissebbel: a legszükségesebbekre szorítkozott kuponos termékekkel. A Glamour napi tervekből nem mindent és nem úgy sikerült beszerezni ami miatt kicsit csalódott vagyok. Batiste száraz samponra például nagyon kíváncsi lettem volna de a Müllerben az eladó lány közölte hogy arról bizony ne is álmodjak :( Ahogy a Silan Soft&Oil öblítőt se sikerült hazahoznom, (mondjuk azt én bénáztam el, mert az első nap roskadásig telt polc előtt méláztam hogy valóban szükség van e rá
) persze a harmadik nap már hűlt helye volt csak.  



Ruhafronton csak az F&F jöhetett számításba, sajnos az online kinézett bordó kardigán rajtam kevésbé mutatott, így végül egy zöld ingruhát és egy gumis derekú, kvázi lovagló nadrágot sikerült 20% kedvezménnyel megvásárolnom. A Home részlegről pedig a vágyott szappanadagolót és fogkefetartót, amit hónapok óta kutattam mindenhol de most végre ezeket is sikerült beszerezni.


Dm-ből a Cating Creme Gloss hajfesték volt az első és legfontosabb  féláras termék a listán. Nem ért váratlanul hogy a kedvenc chili csokoládé árnyalatom  most épp nem kapható de nem voltam biztos benne hogy meggyes csokoládé árnyalat hasonlítani fog e megszokotthoz. Ennek több köze van a mahagónihoz mint a barnához, végül is nem rossz de követelem vissza a chilis csokimat a polcokra!!!! 
Emellett 50%-os kedvezménnyel csaptam le a Nivea Sensitive 3in1 micellás vizére amiből most 2*200ml csomagoltak össze. Rég volt itthon Nivea termék, micellás vízből is kifogytam egy ideje ezért tűnt jó vételnek. Vegyesek az érzések róla Krémmánián, de én azért bizakodom. Szintén féláron először a  S-he stylezone márkától csak a hab állagú alapozóját vettem meg, majd másnap a szemhéjbázis is a kosárban landolt. 
Fogkrémet eddig még sosem vettem kuponnal  és most sem volt tervben de a Vademecum Oxy White fogkrémet szerettük így alig 250ft-os áron naná, hogy nem hagytam ott. Ami újdonság az a Sensodyne fogkrém ami első használatra sokkal intenzívebb ízűnek és hosszan tartóbb hatásúnak tűnik mint a jelenlegi.





Zöld ingruha│f&f  - 3490ft  (-698,-ft)
Nadrág│f&f  - 4500ft (-900,-ft)




Casting Creme Gloss 525│1699,-ft (-850,-ft)
Nivea Sensitive 3in1 Micellás víz│1899,-ft (-950,-ft) 
S-he hab állagú alapozó│369,-ft  (-185,-ft) 
S-he szemhéjbázis│999,-ft (-500,-ft)
Vademecum Oxy White│ 489,-ft (-245,-ft) 
Sensodyne White│1299,-ft (-325,-ft) 


Müllerben  kifejezetten csak a száraz sampon érdekelt volna, de az eladó hölgy ugyebár felvilágosított hogy a kínálat üzletenként eltérő ezért nem ma lesz a napja hogy kipróbálhatom a híres Batiste családot.  Viszont találtam egy Wilkinson Intuition borotva csomagot ami leárazva kukucskált a borotvák közt 2000ft-ért. Eldobható fejes kis kütyü összesen 4 borotvafejjel. A borotva különlegessége hogy a pengét egy szappanréteg öleli körül így elvileg csak vízre van szükség a hatékony használathoz. Kíváncsi leszek,  mert 4 borotváért elég jó ár.  Folyékony korrektorom is a napokban fogyott el és bár a Catrice és az Astor folyékony korrektorai között nézelődtem végül az Essence  Stay all day szem alatti sötét karikákra való fényvisszaverő pigmentekkel gazdagított változatánál maradtam. Olyan sokat jót olvastam már róla és olyan sok sötét karikával kell mostanában megküzdenem hogy óriási reményeket fűzök hozzá, remélem nem hiába! Utolsó Müller zsákmány a Dresdner Essenz limitált kiadású narancsos-fahéjas fürdőkoncentrátuma ami mennyei, esküszöm! Tavasszal találtam rá a márkára és azóta csak szuperlatívuszokban tudok írni róla. Ár-értékben szuper, 4-5 illat kapható az állandó szortiment részeként és egy tasaknyi legalább 4 alkalomra elegendő. 



 

Dressdner Essenz fahéj-narancs fürdőkoncentrátum│345,-ft
Essence Stay all day folyékony korrektor│945,-ft
Wilkonson borotva csomag│2000ft-,ft

 A KIK-ben  már javában karácsonyra készülnek. telis-tele minden hógömbbel, karácsonyfadísszel és adventi koszorúhoz valókkal és ehhez hasonló cukorkákkal. Nem tudtam otthagyni. Innen egy szilikonos sütőecset és egy  Bononak szánt jutalomfalat került még a kosarunkba és így jött le a 15% kedvezmény.

 


Szappantartó f&f home│1090,-ft (-218,-ft)
Fogkefetartó f&f home˝ - 899,-ft (-180,-ft)
cukorkák  kik│ 290,-ft  ( 145,-ft)

 Ennyit a Glamour-napokról, a továbbiakban egyéb újdonságokkal folytatom kezdve a Rimmel ajándékcsomaggal amit október elején lehetett 75dm active beauty  pontért kiváltani. Szívem szerint minden pontomat felhasználtam volna ilyen neszesszerre de a körömlakk közül a piros lakk kivételével mind megvolt így nem lett volna értelme. Én a Rita Ora kollekciós double decker red lakkot és a Scandeleyes szempillaspirált választottam.



Habár nem akkora lelkesedéssel vásárolom de még mindig a tusfürdő ki mit tud elején szerepelnek nálam a Yves Rocher tusfürdői. A két szélsőt már többször újravettem a magnólia mos először (és utoljára) landolt a fürdőszobapolcon. 

 


Yves Rocher tusfürdők grapfruit,magnólia,brazil kávé  │ 590,-ft/db

 Szépséglabor blog  nyereményjátékánn nyert Biobaza napozó termékeket sajnos túl későn kaptam ahhoz hogy idén tesztelhessem őket. Ráadásul a szuperbarnító dzsemnek nem tudtam ellenállni és muszáj voltam felbontani hogy közelebbről is szemügyre vegyem így még esélytelenebb hogy jövő nyárig gond nélkül elállna.  Gondoltam rá, hogy a szolárium adta barnaságot megpróbálom majd ezzel "konzerválni" bár nem tudom mennyire jó ötlet de egy próbát megér.

  

A legrégebbi szerzeményeket hagytam utoljára; úgy mint még egy Casting Creme Gloss festék ezúttal  egy jóval világosabb ( ilyesmi a nyári hajszínem) árnyalat amit már nem kellett volna augusztus végén bevásárolni de mindegy. Lesz még nyár. A Palmolive Aroma Sensations tusfürdők  közül rövid időn belül már a negyedik illatot spájzolom el. Akárhányszor látok valahol akciósan mindig veszek egyet belőle, így lassan meglesz az összes illatban és hát tusfürdőből sosem lehet elég: kell egy különleges relaxáló a vasárnapi habfürdőzéshez, kell egy hétköznapi stresszoldáshoz, kell egy ami spa élményt nyújt, és így tovább.... 
Pár héttel ezelőtt vészes szappan hiányban szenvedtünk ami azért is gáz, mert ezidáig olyan még nem történt velem hogy ne lett volna itthon bárminemű szappanféleség ami higgyétek el, bosszantó egy dolog tud lenni!! Persze másnap első dolgom volt venni egyet, meg még egyet ezt elkerülendő a baba kakukkfű-teafa illatú folyékony szappanjából.  Sosem volt még elektromos illatosító készülékem mert borzasztó drágának tartom őket és némiképp feleslegesnek is a rengeteg illatgyertyám mellett amit nap mint használok. Ez a példány itt nagyon akciós volt ezért elcsábultam csak épp hozzáillő illatot nem sikerült még beletalálnom :(

Casting Creme Gloss (7304)│ 1690,-ft
Palmolive Feel Good tusfürdő │ 350,-ft
Ami Pur illatosító készülék │ 349,-ft
Baba kakukkfű-teafa folyékony szappan │ 299,-ft  



Sikerült beszerezni mindent a kívánságlistáról?

You Might Also Like

20 hozzászólás

  1. Na a L'oreal hajfestékkel pont ugyanígy jártam, én a chilis csokival keverek, helyette megvettem jobb híján a meggyeset, de nem hiszem, hogy ugyanolyan vörös lesz, mint szokott...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát tényleg nem, én most festettem. Itt-ott még nem száradt meg teljesen de így is látszik hogy jóval sötétebb a végeredmény. Nem rossz de a chili azért nagyon hiányzik.

      Törlés
  2. Nagyon jó dolgokat szedtél össze : )) az ingruhának meseszép színe van *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Az ingruha (bár lehet egyébként, hogy csak simán ing és a magasságom miatt vállalható szerintem ruhaként is) anyagában is nagyon puha és kényelmes. Az egyik kedvenc a felhozatalból :)

      Törlés
    2. A Kik-es cukorkák most is eper ízűek? tavaly vettem egy csomaggal én is és azt hittem borsmentás lesz, közbe epresek volt : s na persze elfogyott :DDD csak már itthon vettem észre.

      Törlés
    3. Ezek epresek, igen. Volt zöld színben is, gondolom az lehet az borsmentás. Nem kóstoltam, igazából dekornak szánom őket a lakásban illetve a majdani karácsonyfán :D

      Törlés
    4. na, akkor belesek az ittenibe, megnézem a zöldet : )

      Törlés
  3. Szuper dolgokat vásároltál. A kik-es cukorpálcák nekem is kellenek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a pirosak epresek, de van zöldben is azok talán borsmentásak. Nem kóstoltam, nálam inkább dekorációként funkcionálnak majd :)

      Törlés
  4. Szuper kis zsákmàny lett, a Nivea micellás vízre kíváncsi leszek, szivesen olvasnék róla. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első használat után azt tudom mondani, hogy - ahogy azt a KM is írták páran - a szememet nekem is csípi kissé bár ez így volt a most használt Balea Med arctisztító zselével is de pár használat után már nem éreztem, hogy csípne. Hát, nem tudom....lehet hogy sok lesz a 2*200ml! :S

      Törlés
  5. En nagyon nehezen tudom olvasni a posztjaidat :( IPaden olvaslak, de a szemem mar kifolyik a betutipus miattt....mar felnagyitottam, amennyire lehet. Csak nekem nem tul jo?

    VálaszTörlés
  6. A magyar blog oldalrol nyitottam meg a blogodat es ahogy elolvastam a posztid, vegig cirkalmas betuk voltak.... Megirtam a kommentet es atvaltozott olvashatobba.... Komolyan nem ertem..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom mi lehet a gond, utána nézek. Ha minden kötél szakad betűtípust váltok, de lehet hogy csak a MB portállal van a gond. Köszönöm az észrevételt!

      Törlés
  7. Megragadom a lényeget, de most a cukorpálcákon bosszankodok, hogy nem volt, mikor legutoljára voltam ott :( :D Most mehetek majd megint ki messzire :D De muszáj, mert én is dekorációs célokra vettem máskor tőlük, aztán meg el is lettek fogyasztva és finomak voltak, ráadásul árban is verhetetlenek! :)

    VálaszTörlés
  8. szia! esetleg egy képet tudnál mutatni arról, hogy a loreal hajfestéknek milyen színe van igazából? a meggyes csokinak :)

    VálaszTörlés
  9. Szia Dóri! Instagron frissen festett képet találhatsz róla itt:
    https://www.instagram.com/p/8s_2TGwSLN/?taken-by=bb_nixon

    A szín sokat kopik, pár hajmosás után kevésbé "meggyes" a hatás :)
    U.i.: Remélem sikerül megnyitni a linket!?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,hogy belinkelted! Igen, megtudtam nyitni, be is követtelek.:)Szép nagyon, vörösesebb mint a dobozon, kíváncsi vagyok az én hajamon milyen lesz, már megvettem. :)

      Törlés

Facebook