ősz LORA lakkokkal

november 07, 2015



Az ősz nálam is leginkább barnás, bordós árnyalatokból áll, legyen szó öltözködésről vagy körömlakkról. Múlt hétvégén amikor is a lakkos dobozban eluralkodó káoszt próbáltam felszámolni 4 elfeledett LORA lakk került elő ami színűkben tökéletesen illenek az évszakhoz - a zöld talán kevésbé- de nálam 1-1 körömre festve még az is simán belefér. Ezen a héten  narancs és nude színekkel készült a manikűr, jövő héten viszont a rozsdabarna árnyalat lesz a soros.





Szépséges a kockaforma, ami megtöri az átlagos kinézetű lakkok monoton hangulatát és a mennyiség oltárán sem kell áldoznunk sokat, hiszen így is 7ml mennyiség lapul az üvegben. Amit hiányolok az a fantázianév  az üveg alján található számok ugyanis nem színkódok ( 2 különböző árnyalatú lakk is ugyanazt a számot viseli)  Praktikus viszont, hogy a kupak az árnyalattal megegyező, így könnyű megtalálni a kívánt árnyalatot még egy olyan rumlis körömlakkos dobozban is mint az enyém :)

A színek teltek és krémesek, a tartósságuk  alap-,és fedőlakkal átlag 3 nap, bár ha azt vesszük hogy alig 300 forintos lakkokról van szó ez nem is olyan rossz eredmény (!) A narancssárga például még tovább is bírta kopás nélkül. 
A színkódok hiánya mellett az ecset minőséggel akadnak még problémáim: túl vékonyak és kesze-kuszák, nem könnyű velük bánni. 
A zöld és narancssárga színek 1 rétegben is megállják a helyüket, a nude és a barna két rétegben az igazi. Talán a képeken is átjön a színek meglehetősen krémes állaga, különösen a nude árnyalat finish-e vetekszik az egyik kedvenc Lovely lakkoméval. 

Futottam már bele rossz minőségű Lora márkájú körömlakkokba de azok még a korábbi kollekciós darabok, nem a kocka  szortimentből valóak. A négy árnyalat mindegyike árához képest meglepően jó minőség állagban, tartósságban  és fedőképességben is. Jó példája az "olcsó termék nem  (feltétlen) rossz minőség" filozófiának.

Lelőhely│Fodrászkellékes, vegyes boltok, kínai üzletek 
Ár│ kb 200-400,-ft




 
Mit szóltok, van otthon Lora lakkotok?




You Might Also Like

1 hozzászólás

  1. Ezeket a kis kockákat nem próbáltam még, de a kedvenc feketém egy Lora lakk - négyzetalakú laposüveg :) - Quick Dry felirattal. Szeretem, mert egy rétegben fed és szépen lehet vele nyomdázni. Én is azt tapasztaltam, hogy javult a lakkjaik minősége az utóbbi időben.

    VálaszTörlés

Facebook