Így írtok Ti #3.

március 20, 2016




Régóta terveztem már hogy alkalomadtán összegyűjtöm azokat a blogbejegyzéseket az elmúlt hónapokból amik a legjobban tetszettek, inspiráltak. Jókedvre derítettek, elgondolkodtattak vagy  egyszerűen csak emlékezetesek valamiért és ezért szívesen megosztanám kedves bloggertársaim eme szellemi tulajdonát ha nem bánják :) { Ha magadra ismertél és nem szeretnéd vagy bármi egyéb ellenvetésed lenne azzal hogy  a BizsuMánia blog  megemlítsen Téged és az eredeti bejegyzésedre navigáljon, kérlek emailben jelezd!}

Immár a harmadik epizód azokból a bejegyzésekből/blogokból amik az elmúlt pár hónapban számomra értékesek,érdekesek, maradandóak voltak. Ezúttal nem "bjúti", inkább gasztro, lakberendezés és a nagybetűs ÉLET-ről szóló írások kerültek a kalapba.
Kiemelném a legelső bejegyzést  a Három Hónap blogról és annak íróját Ágit. Ha csak egyetlen bejegyzés lesz amit ma elolvasol kérlek az ő írása legyen az! 

Három Hónap blog│ Kérlek
Már nem is emlékszem hogy keveredtem a blogra, csak azt hogy ez az írása még napokkal később is ott motoszkált a fejemben. Azóta rendszeresen olvasom és követem a családja mindennapjait és csodálom a pozitív hozzáállását ami az újabb és újabb megpróbáltatások ellenére is rendületlen.


Juditu│I love my balcony És azt kell mondjam nem csak Judit, de én is teljesen beleszerelmesedtem az erkélyébe:) Meglepett hogy egyáltalán létezik ilyen pici erkély  talán épp ezért (is) lenyűgöz a miliő ami ezt a pöttömnyi lugast körülveszi. Még így képeken keresztül is megérint a varázsa. Ez a kép inspirál hogy a nyári estéken egy pohár bor társaságában mi is ilyen idilli körülmények közt lazíthassunk idén.


Cook│ta Bundás kenyér- egyenesen a sütőből Megvannak a jól bevált inspiráció forrásaim ha az a kérdés mi legyen a hétvégi menü vagy hogy mit főzzek amit elvihetünk másnap a munkába. A minap viszont egy újabb gyöngyszemre bukkantam amikor is egy ínycsiklandó sült bundás kenyér képe kacsintott vissza rám az oldalról. A bundás kenyeret azóta is készítem, de az evidencia hogy egy újabb gasztroblogra leltem ahol a "mit főzzek?" kérdésre gyorsabban jön majd az ihlet

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook