Bevált drogériás termékek 1000,- ft alatt

április 19, 2016



Szeretek kísérletezgetni szépségápolás terén, ugyanakkor vannak bejáratott termékek amikről már nem vagyok hajlandó lemondani. Az csak a hab a tortán, hogy néhány közülük amellett hogy hatékony még az ára is barátságos mi több olcsó (!) Aki régóta olvas már észrevehette hogy az én filozófiám szerint nem törvényszerű (sőt!) hogy egy alacsony árkategóriába tartozó termék csak is silány minőségű és kétes összetételű lehet. Nyilván van olyan is, de sokszor jártam már úgy hogy egy agyon reklámozott és jócskán túlárazott beauty holmi egy fabatkát sem ért, egy drogériás pár száz forintos viszont aranyat, ráadásul sokkal szimpatikusabb összetevőkből állt. 
 Szerintem nem lehetetlen  hatásos és  bevált termékeket találni csak türelmesnek és kíváncsinak kell maradni :)  


Ma ezekről, avagy a nekem legjobban bevált és (többségüket) sokadszor újravásárolt drogériás szépségápolási termékekről lesz szó. Kíváncsi vagyok egyezik e a véleményünk és van e a felsorakoztatott termékek között számotokra is bevált  termék?!






ISANA SZÁRAZ SAMPON  499,- Ft│ Minden olyat tud amit egy ilyen típusú terméknek tudnia kell,szerintem. Például alap hogy ne fulladjak meg a használata közben és zárt térben is bátran használhassam :) Pipa. Elvárás természetesen hogy felszívja a zsírt, ha nem is egész nap de kora délutánig azért kitartson. Pipa. Ennyi nekem elég a boldogsághoz és ez a Rossmann saját márkás megfelel az elvárásaimnak. Újabban a zöld csomagolás mellett már sötét hajúaknak szánt kiszerelésben is kapható de hogy őszinte legyek én nem látom a különbséget?! Ami biztos, hogy egy rövid és csúfos véget ért kilengésem után egy Batiste változattal számtalanszor újravettem már és fogom is míg világ a világ!

SYNERGEN PATTANÁS LESZÁRÍTÓ GÉL 599,-Ft│Igaz hogy csak 15ml de úgy érzem sosem fog elfogyni, szerencsére. Hihetetlen milyen hatékony még a bőr alatt megbúvó pattanásokkal szemben is. 2 %-os szalicilsav tartalmának köszönhetően már egyetlen éjszaka alatt is látványos javulást sikerül elérnem vele. Az állaga áttetsző zselé ami mint egy maszkszerűen "rászárad" reggelre a kényes területre, legkésőbb harmad napra pedig már nyoma sincs a csúfságnak.  Szintén Rossmann, szintén saját márkás termék. 

RIVAL DE LOOP PÓRUSTISZTÍTÓ TAPASZOK 449,-Ft│Még egy saját márka, (nekem eddig fel se tűnt hogy ötből négy az) a mitesszer eltávolításban gyors segítség még ha nem is a leghatékonyabb módszer. Eddig a JimJams márka tapaszait használtam de pár hónapja felfedeztem ezt. Pontosan ugyanazt tudja mint a másik - amiről tesztet is olvashattatok már valamikor az ősidőkben - az áruk  is hasonló. Az orromon jól működik de állon és homlokon nekem semmit nem használ, mindegy is a kritikus orr körüli részen bevált. 

ISANA KÖRÖMLAKKLEMOSÓ MANDULA ILLATTAL kb. 400,-Ft │Az utolsó saját márkás termék, ígérem! :) A híres körömlakklemosó, gondolom már senkinek nem kell bemutatni. Nem annyira a hatékonysága, mint az olcsósága miatt veszem meg újra és újra és örökké. A lényeg, hogy ugyanazt tudja mint a bármelyik másik lakklemosó csak sokkal költséghatékonyabb.

GARNIER MINERAL DEO 550,- Ft│ Harmadszor vettem újra a napokban: a képen a Protection pamut illatú változat látszik jelenleg viszont az Aciton Control változat van meg ami már 72h védelmet ígér magas hőmérséklet mellett. Legelőször a praktikus csomagolása miatt vettem meg, azóta már tudom hogy a nyári tikkasztó kánikulában is állja a sarat. Semlegesíti a szagokat és az őrjítő hőségben is meglepően hatásosan gátolja az izzadást. Úgy fair ha tisztázzuk, olykor másik deo-val felváltva használom mert úgy vettem észre hogy huzamosabb ideig ugyanazt a terméket használva hozzászokik a bőröm és akkor már nem olyan hatásos.Plusz pont hogy gyorsan beszívódik, sosem hagyott még nyomott a ruhán és többféle illatban is kapható.


CARMEX AJAKBALZSAM kb.700,-Ft│Ikonikus ajakbalzsam amiből nekem ez már a harmadik. Volt már tégelyes, stiftes kiszerelés és most ez a tubusos ami a legpraktikusabbnak bizonyul. Főleg mert a kialakításának köszönhetően szépen követi a szám vonalát így könnyű a felvitele és szerintem kevesebb is fogy belőle. Bizserget és puhítja az ajkakat, az extrán cserepes bőrt is pikk-pakk rendbe teszi. Müllerben a legolcsóbb, legutóbb én is ott szereztem be alig 700 forintért.

ESSENCE THE GEL KÖRÖMLAKK 449,- Ft│33 azaz az igazi tejfehér árnyalat amit nemrégiben szereztem csak be de már is belopta magát a szívembe. Egyetlen rétegben alapként is megállja a helyét de a teljes fedéséért sem kell két rétegnél több belőle.


ESSENCE THE GEL ZSELÉS HATÁSÚ FEDŐLAKK 849,-Ft│Húztam a számat az ára láttán de végül is bőven megéri  mert valóban gél hatású körmöket kapunk érte cserébe. Szeretem mert szuper tartóssá válnak alatta a lakkok és mint ha gyorsabban is száradnának tőle. Bővebben róla ebben a bejegyzésben olvashattatok.

ESSENCE BIG BRIGHT EYES JUMBO SZEMCERUZA 749,- Ft │Nekem a 01-es, legvilágosabb árnyalatban van meg, immár a második példány. Krémesen lágy textúrája szemhéjalapként, kiemelőként a szemöldökcsont alatt is tökéletes választás. A hegyezhetősége is megfelelő,  vízvonalon nálam ugyan nem tartós de mindenhol máshol elégedett vagyok a tartósságával.


ESSENCE LONGLASTING RÚZS 849,-Ft│Összesen kettő darab rúzsom van a Longlasting szériából, közülük is a legkedvesebb és legviselhetőbb árnyalat a 09-es wear berries! amolyan lilás tónusú bogyós hogy abszolút szakszerű legyek :) Krémes de mégsem annyira hogy elkenődjön ajakceruza nélkül. Egyáltalán nem szárítanak, habár a tartósságuk lehetne jobb is.


NYC APPLELICIOUS AJAKÁPOLÓ kb. 400,- │A valaha volt legjobb színezett ajakbalzsam. Az irodában használom leggyakrabban, mert tükör sem kell a precíz felvitelhez. Az illata kellemes alma illat, az árnyalat egy könnyed rózsás beütésű pink egyszerűen csúcs! Van ugyanebből egy barnásabb tónusom is de azzal az árnyalattal eléggé mellélőttem pedig az illata, állaga abszolút egyezik.


ESSENCE I ♥ NUDE SZEMHÉJPÚDER 350,- │Kifutó termék volt a legutóbbi Essence leárazáson de eredeti ára is 1000,- ft alatti. Hoztam róla színmintát is mert ezt a aranyló barnát látnotok kell! Satírozó színnek ideális de gyakran viselem önmagában is. Nem porzik és a szatén finish-től a hétköznapi smink is kicsit fényűzőbbé válik. Az árnyalat 04 sweet like chocolate nevet viseli. 








You Might Also Like

3 hozzászólás

  1. Én a Müller saját márkás körömlakklemosójára esküszöm 200-300 forint és szuper, illetve kíváncsi vagyok a DM-es Baleás sötét hajra való száraz samponjára - meg mostmár az Isana-sra is, eddig Syoss-t használtam.
    Amiket én is imádok, az az Essence the gel fedőlakk és a hosszantartó rúzsok, illetve a szempillaspiráljaik. Szeretem még a Catrice sima mono szemhéjpúdereit (az is 1000 forint alatt van).

    VálaszTörlés
  2. Jaj a Syoss szárazsampon egy borzalom, a Balea barna hajas sem olyan jó, mint a korábbi Trend it up volt. A régi zöld Isana-t használtam, na most majd beszerzek egy barna változatot is. :)
    Az Essence rúzsok elég nagy kedvenceim, a lakklemosó alpa, a Carmex meg kötelező. :)

    VálaszTörlés
  3. A zöld Isana száraz sampon és az Isana körömlakklemosó nálam is nagy kedvenc :)

    VálaszTörlés

Facebook