Márkafókusz│ Yves Rocher aromaterápiás tusfürdő hármas

szeptember 23, 2016





Azt hogy rajongok a Yves Rocher  tusfürdőkért eddig sem titkoltam. A tavalyi limitált kiadásokról - amiből idén sokak örömére a citrus-bazsalikom illatkombináció visszatért - is beszámoltam.
Már csak ezért is volt nekem való  a nyárvégi 2+1 akció, amikor is több flakonnal is feltankoltam  a Plaisirs Nature termékcsaládból.

Az újragondolt Plaisirs Nature kollekció idén tavasszal robbant be több mint 50 termékével  háromféle aromaterápiás illatkombinációkat:  a relaxáció  (narancsvirág-levendula-keserűnarancs, levendula-vadszeder, mandula-narancsvirág), az energia (mandarin-citrom-cédrus, mangó-koriander, málna-borsmenta),  és  az érzékiség  (bourbon vanília, kókuszdió)  illatjegyeket felvonultatva. Ezek közül most a levendula-vadszeder, málna-borsmenta és keserűnarancs-olíva tusfürdőkkel tapasztaltakat  osztom meg veletek a mai bejegyzésben.

 

Ahogy a képen is jól látszik a három illat közül  előszeretettel nyúlok a levendula-vadszeder párosért amit valószínűleg a mostanság igencsak sűrű és nem éppen stresszmentes hétköznapjaim indokolnak. A három illat közül számomra ez a legmarkánsabb kompozíció: a levendula illóolaj nyugtató lágysága keveredik a vadszeder enyhe édességével.  Intenzíven érződik habfürdőként és közvetlen bőrön alkalmazva fürdés után még néhány óráig bár a Jardins du Monde család tartóssága meggyőzőbb ha engem kérdeztek. 

Az energizáló málna-borsmenta egyvelegből legjobban a málna édessége érezhető, a borsmenta  frissessége számomra aligha. Nekem ez egy nem túl izgalmas  gyümölcsös tusfürdő, málnakoktél és ennyi. Kellemes nyárias illatkompozíció a meleg napokra, a másik két illatot  az ősz beköszöntével is szívesen használom ezt már nem esik olyan jól a mostani 20 fok alatti hőmérsékletnél.

A keserűnarancs-olíva párosítás a narancs fanyarsága miatt engem  a férfi tusfürdőkre emlékeztet de ez egyáltalán nem zavar, sőt. A hagyományos olívás változatnál erősebb, karakteresebb illatkompozíció talán épp ezért engem sokkal inkább élénkít és felfrissített a nagy melegben és most is mint a vadmálnás változat.  Kifejezett hidratáló hatást is csak ennél az illatpárosításnál tapasztaltam. 


Mindent összevetve én még mindig  inkább A Jardins du Monde termékcsaládra szavazok: sokkal intenzívebb és tartósságban is jobban teljesítő tusfürdők. Közülük is nyáron a floridai grapfruit frissítő fanyarsága,  hideg (és álmos) időkben pedig a brazíliai kávést favorizálom mert attól  a legálmosabb reggelen is kipattan a szemem. Megunhatatlan illatok míg ez az aromaterápiás illatjegyeket felvonultató család  nálam az "egynek elmegy" kategóriába tartozik és nem hiszem hogy újravenném bármelyiket is.

Nektek melyik a legkedvesebb illatkombináció a Plaisirs Nature családból?



You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook