Sóvárgások│Ebay

szeptember 19, 2016


Az előző posztban a nyárvégén beszerzett  gigantikus méretűre torlódott vásárlásommal bombáztalak Titeket, most mégis egy amolyan őszi kívánságlistával jövök mert ilyen már nagyon-nagyon régen volt. Ráadásul elég aktuális is, mert a most bemutatott sóvárgós listám nagy része már szeli a óceán habjait vagy inkább repül felém... és amit megérkeznek meg is mutatom őket, hogy eldönthessétek Ti magatok megéri e próba nélkül felsőt venni vagy látatlanba ecsetkészletet rendelni.


Peel Off körömlakk │ami kicsit kilóg a sorból mert  már javában használom. Egy körmös videóban láttam, ahogy nyomdázáshoz és egyéb nail art technikákhoz használják. Nem kell többé a lemosóba áztatott pálcákkal bajlódnom: egyszerűen csak körbefestem a körömágybőr mentén az körmöm, nyomdázok rá valamit majd egyetlen mozdulattal lehúzom és már kész is! Nincs több utómunka. Áttetsző  ami pár perc elteltével nyúlós - leginkább ragasztóra emlékeztető - anyaggá szilárdul ami gond nélkül lehúzható. Nagymértékben megkönnyíti a számomra egyébként is macerás nyomdázási folyamatot.

Szürke táska│Bár a legutóbb beszerzett táskámmal (lásd: itt) tökéletesen elégedett vagyok, sőt sokkal minőségibb anyagból készült és masszívabb mint azt remélni mertem egy nőnek szerény véleményem szerint sosem lehet elég táskája :) Kell egy minden évszakhoz, kabáthoz, cipőhöz, pakolós táskának, partizós táskának, utazós táskának... stb. Ezért ha már ebay-en garázdálkodtam szétnéztem a táskáknál is. Anyagában, méretben de legfőképp színben és formavilágban fogott meg de ezt meghagyom a legközelebbre.

 Nude Óra │  Rengeteg órám van ebay-ről,bátran ajánlom is őket. Eddig mindegyiket imádtam és azt hiszem egyet leszámítva mindegyik legalább 2 évig bírta. Úgy értem elemcsere nélkül 2 éven keresztül működött egyhuzamban. Volt már szilikon szíjas, arany és rose gold karórám is amiket csak azért kellett óráshoz vinnem hogy kivegyenek belőle néhány szemet. Ez itt egy nude bőrszíjas példány, de ezek közül a Pasztel színű  órák közül is nehezen tudnék választani. Ha óra vásárláson töritek a fejeteket mindenképp nézzetek szét az oldalon mert bőven 1000ft-alatt nagyon szép karórákat kapni.





Pulcsi│A legnagyobb rizikót ezzel a pulcsival vállaltam azt hiszem. Korábban már volt egy melléfogásom egy kapucnis kardigánnal ugyanitt de most évekkel később úgy éreztem ideje túllépni rajta és újra megpróbálni a lehetetlent. Ha minden igaz egy oversize jellegű ruhadarab így egy mérettel nagyobbat rendeltem abból (talán) nem lehet gond. Színben a feketéhez húzott a szívem habár a könyök rész csillogós mintája a lila anyagon biztosan jobban mutatott volna.

Memo│ Imádok minden oldalt megjelölni, a tükörre emlékeztetőket írni itthon, a munkában  a naptárat díszíteni határidős munkákkal, to do listákat írni hétvégére vagy épp bevásárló cetliket gyártani. Mindezeket nem sokkal de sokkal jobb cuki mintás "post it"-re gyártani? - Hát de, úgy hogy ha nem is épp ezt de egyet most is muszáj voltam rendelni.

Sminkszivacs│Nem tudom milyen minőségileg a drogériákban kapható ebelin és társai sminkszivacsok csak azt, hogy az évekkel ezelőtt ebayről érkezett sminkszivacsom még mindig bírná ha strapát ha nem érezném higiéniai okok miatt indokoltnak a cseréjét. Kínai üzletben kapható társával tettem is egy próbát gondolván nem lehet nagy különbség egy Hong Kongból jött és egy kínai üzletben kapható termék között. Jelentem van különbség elég nagy: míg előbbi nedvesség hatására kellően megduzzadt és nem mellesleg könnyű volt tisztítani addig utóbbi egyetlen csepp vizet sem engedett magába és betonkemény maradt.  
Reménykedem hogy a most rendelt sminkszivacs is hasonlóan hű társam lesz hosszú ideig.

Zoeva ecsetkészlet│A legnagyobb várakozás ezt az ecsetkészletet övezi. Még most, fizetés után se akarom elhinni hogy ennyi pénzért 15 darabos készletet sikerült beszerezni. A karórákhoz hasonlóan a sminkecsetekkel kapcsolatban is csak jó tapasztalataim vannak ebay-ről, sőt volt már hogy MAC ecset érkezett néhány forintért. Felkészülök a legrosszabbra de azért reménykedem hogy pihe-puha, közepesen sűrű szőrű, jó tartású ecset érkeznek.

Körömnyomda │Említettem milyen béna vagyok manapság ha nyomdázom kell, pedig régen egész jól ment. A lakkok ugyanazok, a sablonok detto mégse sikerül egy épkézláb mintát se összehoznom. Talán egy új nyomdázóval sikerül, eddig az essence nyomdázó készletét használtam de talán itt az ideje lecserélni.


Matricák határidőnaplóhoz│ Sosem lehet elég az ehhez hasonló matricákból sem, hol máshol lehetne beszerezni őket mindenféle méretben és mintában ráadásul a legolcsóbban mint ebay-ről?!

Fólia│A napokban sikerült leejtenem a telefont de szerencsére nem történt nagy baj, hála ennek a fóliának ami megvédte a kijelzőt. Megvédte, de a fólia beszakadt így most elég rondán néz ki de legalább épségben maradt. Gyorsan újra is rendeltem. 

Hosszú fülbevaló│ Régóta tetszenek az ehhez hasonló, majdnem a teljes fülcimpán végig érő fülönfüggők. Sikerült is jó áron leütni az aukción. Alkalmi ruhákhoz gondoltam, esetleg a karácsonyi partira.  
Pici fülbevaló │egyre jobban kedvelem az apró fülbevalókat pedig korábban csak a hosszabb fazonok jöhettek szóba a hosszú hajam miatt. Szerintem ez még nem a legapróbbak közül való így van rá esély hogy nemcsak feltűzött frizura mellett tudom majd viselni.



Ezek közül megrendeltétek már valamelyiket korábban?

You Might Also Like

1 hozzászólás

  1. Nekem is van olyan nude óra. Elég keménynek mondanám a szíját, puhábbra számítottam, de ettől függetlenül hordható darab.

    Sminkszivacsból is rendeltem már többet, különböző eladóktól. Hát... Nem győztek meg. Szivacshoz képest kemény, nem 'dagad meg' víz hatására, sok alapozót magába szív és nem csinál konkrétan semmit az arcomon...

    A nyomda nem rossz, egész szépen lehet vele felvenni a lemezről a mintát. Viszont inkább azt ajánlom, hogy kellékesben vegyél egy Moyrát, mert az iszonyat puha és sokkal jobbnak vélem, mint bármelyiket, amit rendeltem... Rendes nyomda nélkül szerintem bukott az egész procedúra.

    VálaszTörlés

Facebook