Kedvencek│ November '16

december 12, 2016

Tudom, még csak a novemberi kedvencekről számolok be, de a fotózás tematikája már  a karácsonyi időszakot idézi. Ma beszereztük a fát is, sőt már a feldíszített fa alól írom a bejegyzést, mégsem  ragadott magával egyenlőre a "christmas feeling", talán ezért próbálom a lakást magamhoz képest korán hangulatba hozni, hátha a kedvem is megérkezik. Ami a leggyakrabban használt szépségápolási termékeket illeti dominálnak a télies illatú termékek és minden ami a téli kuckózós estékhez elengedhetetlen. Mutatom is: 



Catrice Prime and Fine kontúrpaletta úgy emlékszem már az előző kedvencek közt is szerepelt, nem hiába mert a 010-es árnyalat egyszerűen tökéletesen passzol.  Nem is nagyon tudok mit írni róla, egyszerűen hibátlan, ár-érték arányban még úgy is megéri hogy a kiemelő szín gyakorlatilag érintetlen.

Rival de Loop ajakbalzsam 02 bubblegum illatban és kellemes pink árnyalatban szereztem be annak örömére, hogy nálunk is kapható mostantól a márka. Az illata.... nos, enyhén szólva büdös (ilyen illatok terjenghetnek egy gumigyárban) és gyakorlatilag csak fényt ad az ajkaknak. Mindezek ellenére szívesen nyúlok hozzá napközben, az irodai asztalkámon állandó helye van. Hidratál, puhít és kis mértében ápol is.

Maybelline Eyestudio Lasting Drama szemhéjtust időről időre előveszem és próbálok értékelhetőt alkotni több kevesebb sikerrel de egyre nehezebb a napról napra keményebb állag miatt úgy érzem hamarosan meg kell váljak tőle. Kár, mert egyre precízebb a vonalvezetésem szóval nem reménytelen hogy egyszer még megtanulok bánni a gél állagú tusokkal :) 

Rimmel Apocalips matt szájfényt (101 árnyalata) azért szeretem mert rendkívül tartós az ajkaimon, az evés ívást is jól állja de ami a legjobb hogy (fél)matt finish-e ellenére nem szárít. A Rossmann-ban most néhány árnyalatát kiárusítják, nem kizárt hogy kipróbálok még egy színt belőlük





Loreal Nutr-Gold bőrszépítő arcolajról írni akartam/akarok külön bejegyzést de még nem igazán állt össze hogyan foglalhatnám össze a tapasztalataimat. Zanzásítva itt most csak annyit, hogy pozitív csalódásként ért, hogy az arcolajokról alkotott régi-régi beidegződésemre -  miszerint az olaj formula eltömíti a pórusokat és nem hagyja lélegezni a bőrt - ez a 8 esszenciát tartalmazó olaj abszolút rácáfolt. Az illata az első néhány alkalommal nagyon töménynek hatott de mostanra megbarátkoztam  a markáns virágirattal. Az eredeti terv az lett volna, hogy arckrémbe keverve akár nappalra is használom majd, de bőven elégnek érzem tömény valójában heti 2-3x használni éjszakánként. Reggelre teljesen beszívódik, pihentebbnek, üdébbnek és a hónapok óta tartó rendszeres használatnak  köszönhetően  rugalmasabbnak is érzem a bőröm.

Balea Lotus Traum fürdősó lótuskivonattal valamint jázmin és ylang-ylang rózsavirág levelekkel összemixelt kompozíciója impulzív vásárlás eredménye. Az illata kellemes, de semmi különleges. A fürdővizet nem színezi meg,  zavaró momentumként a száraz rózsavirág leveleket tudnám említeni: kifejezetten idegesítettek a körülöttem lebegő száraz levéldarabkák.

Oriflame Divine Idol testspray meglepően tartós amit sosem gondoltam volna  hasonló termékről. Izzadásgátló hatása természetesen elenyésző, az illata azonban egy közepesen  aktív munkanap végén  is érezhető.


Oriflame Discover Cuban Rhythms tusfürdőgélre annak ellenére ruháztam be, hogy az első találkozás a Discover család Japanese Ceremony tusfürdő géljével hatalmas csalódás volt de mindenképpen szerettem volna a cukrozott kávét összehasonlítani a Yves Rocher brazil kávéjával habár nem volt kétségem afelől hogy melyik lesz a befutó. Nem habzik jól és a tisztító hatását sem értem elég hatékonynak. Az illata kávéra aligha, sokkal inkább valamilyen cukros süteményre emlékeztet de nem rossz.




Air Wick Wax melt viaszmelegítő készülék és a hozzátartozó utántöltők talán a legnagyobb kedvenceim ebben az időszakban. Sokat gondoltam rajta, hogy kell e nekem ilyen szerkezet mert a gyertyafények hangulatteremtő erejében hiszek de mivel épp a közelmúltban megadta magát a párologtatóm, a Tesco-ban pedig éppen akkor nagyon-nagyon jutányos áron volt beszerezhető így győzött a kíváncsiság... A csomagban a "forralt bor a kandalló mellett" illatú utántöltő volt csomagolva amihez én még megvásároltam a "nagymama sütije" illatot is, és hát ez lett az abszolút befutó nálam. 

Még a Wax melt készülők előtt vásároltam a Scented Cubes márkájú viaszkockákat Coffe Latte ízesítésben ami a dobozban valóban isteni kávés illatélményt nyújt de melegítve csak tompán érezhető és egy szobát is alig tölt meg de amíg nem volt elektromos készülék sokat égettem, ezért gondoltam hogy megemlítem itt is. 

A másik nagy szerelmem a felnőtt színezők világából való, A harmónia forrása címet viselő felnőtt kifestő. A Mikulás hozta és azóta megállás nélkül színezek amit Instagram profilomon nyomon követhettek Ti is :)  Változatos minták, aprólékos és elnagyolt motívumok egyaránt megtalálhatóak benne. Állatok, gyümölcsök, indaminták, őszi és téli tájak, egyszóval mindenki találhat benne kedvére valót.

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook