Ebay valóság #6.

február 27, 2017


Régi adósságom az elmúlt hónapok Ebay szerzeményeinek bemutatása de a bejegyzés mindig csak tolódott és tolódott várva, hogy minél több rendelést tudjak bemutatni. Még novemberben írtam arról, hogy Zoeva ecsetkészlet hasonmás tart éppen felém. Nos, az végül  meghiúsult köszönhetően a kedves eladónak aki azóta szőrén szálán eltűnt, így végül kénytelen voltam új ecsetek után nézni amik néhány héttel ezelőtt érkeztek meg (bár így utólag egy cseppet se bánom).
A lényeg, hogy ha néhány zsákmányt tudok is megmutatni tovább már nem akarom húzni ezt a bejegyzést, így a hét első bejegyzésének ma az ebay zsákmányaimat hoztam el.


9  db-os ecsetkészlet│ LINK


Miután füstbe ment a terv miszerint "Zoeva" ecsetkészlettel lepem meg magam, végül maradtam a "jól bevált" noname ecsetkészletnél. Jól bevált, mert több ebayről szerzett ecsetem is van és egytől egyig jó minőségű és maximálisan kielégítik az én elvárásaimat amit egy sminkelni az átlagosnál jobban kedvelő de amatőr lánynak szüksége lehet. Ez a készlet 9 db-os, szintetikus, puhaszőrű -  egy-két darabtól eltekintve -  közepesen tömött ecsetekből áll. Kisebb és nagyobb fejű satírozóval, kúpecsettel, lapos fejű ecsettel, és egy keményebb ferdén vágott ecsettel, amivel egy álom tusvonalat húzni. És persze az arcra való ecsetek is a készlet részei de azokat egyenlőre nem próbáltam mert jobbára sminkszivaccsal dolgozom el az alapozót, a kontúrozást pedig egy másfajta ecsettel végzem. Az ecsetek nyele az átlagosnál - legalább is az általam eddig használtakhoz képest - kicsivel rövidebbek, a készlet 9. tagja, a kabuki pedig még annál is rövidebb. Bátran ajánlom mert tényleg jó.  Többször mostam már őket és ezidáig talán két kósza szállal ha találkoztam. Többféle színkombinációban is elérhető, darabjáért 100,-ft-os áron pedig kezdőknek tökéletes.
 


                                                          Ezüst fülbevaló │LINK
                                                          Arany fülbevaló│ LINK


Bizsukból szolidan csak  két apróságot rendeltem az elmúlt hónapokban. Az arany színű fülbevalót a fotózás óta már "el is használtam",  kb. negyedik használatnál eltört. Ettől inkább óva intelek benneteket és amúgy is a kidolgozottsága  szemet szúróan gagyi volt!
Az ezüst fülönfüggő ellenben nagyon strapabíró kis köves példány: különleges(ebb) mégis simán hétköznapokon se túl sok. Sűrűn hordom mert bár aprócska de a picike kövek szépen csillognak.




                                                                     Post it│ LINK

Még egy jelölő, mert ebből sosem elég. Legutóbb macskás verziót választottam ami bár cuki volt, sokra nem mentem vele hisz alig ragadt. Ez a USA mintás változat valamivel hatékonyabb ha jelölésről van szó.




Lehúzható védőlakk│LINK
Körömnyomdázó szett│ LINK

 Fogalmam sincs mi a hivatalos megnevezése ennek a "lakknak" úgy inkább körülírom: ez a kis löttyi hivatott megóvni a nyomdázás után a körömágybőrt és környékét az oda nem illő körömlakktól. Felkenés után körülbelül 1 perc alatt fehér, nyúlós állagúra szárad ami a nyomdázás végeztével egyetlen mozdulattal könnyedén eltávolítható.  Ha engem kérdeztek nagyon jó, szeretem... jobban mondva szeretném ha nem lennék olyan béna mostanában a nyomdázáshoz. 
Gondoltam az ezeréves nyomdázó készletem lehet az oka, ezért rendeltem egyet a legolcsóbb változatból, mert hogy a korábbi is innen származott és egészen 1 évvel ezelőttig szuperül működött is. Van speckó nyomdalakkom (nem is egy), különféle sablonok de semmi eredmény. Régen gyönyörűen felvette a nyomda a mintát most viszont semmit, egy pacányit se! Nem tudom mi lehet a gond, de tényleg. Sajnos ezzel a nyomdaszettel se lettem előrébb, a lehúzó akár ne is lenne annyira "életlen" viszont a nyomdapárna szilikonos ami sok videóban láttam, hogy működik. Nálam ez se, így most már biztos: velem van a baj de hogy mit csinálhatok másképp a korábbi évekhez képest arra még nem jöttem rá....

You Might Also Like

0 hozzászólás

Facebook