Legkedvesebb nyári körömlakkok

augusztus 29, 2013

Jesszus!Mióta kallódik már ez bejegyzés a gépemen?! Totálisan elfeledkeztem arról, hogy júliusban készítettem egy kedvenc nyári lakkos irományt. Hogy ne vesszem kárba és mert rajtam kívül talán más sem vette még elő az őszi ruhatárát és ezzel együtt a sötétebb lakkokat mégis csak megmutatom milyen színekkel dobtam fel a nyaram :) A továbbiakban egy korábban megírt lakkos kommentárt olvashattok tőlem:




Átbogarásztam a lakkos dobozom a nyári lakkok után kutatva. Nálam az számít ez esetben "kedvencnek" amit az elmúlt pár hétben már felkentem, nyári pedig minden ami színes és amire ha napközben ránézek felvidít.
Nyáron nem ritka - mivel ilyenkor alapvetően színesebb az öltözködésem és a kiegészítőket is sűrűbben váltogatom - hogy akár 2 naponta is  újra festem a körmöm, szóval az itt felsorakoztatott mennyiség bő 1 hónapra visszamenőleg mutatja milyen színes kedvemben vagyok mostanság.






Első körben itt vannak a pirosas színű körömlakkok három különböző márkától. A Manhattan lakkról  és az Essence Cherry Blossomgirl trendkiadásáról  ide és ide kattintva láthattok egy kis ízelítőt egy korábbi bejegyzésben, míg az új kiadású Lovely  Gloss gél hatású lakkról  itt olvashattok bővebben.
A Lovely lakkokért oda vagyok, totálisan!!Nagyon kedvemre való az összes árnyalat, legfőképp a glossy vonalból. 
A Baltic Sand változat annyira nem vonz, hiába szépek ha kínkeservesen lehet csak őket eltávolítani nekem nem éri meg. De ezek a gél hatásúak , hát ezek szuperek! Tartós is és gyönyörű színe van, világos színe ellenére szerintem még a fedése is kielégítő.
A sorban a következő hármas a zöldes-sárgás árnyalatok amiről nekem egyértelműen a NYÁR  ugrik be (csupa NAGY BETŰVEL)
Itt is érvényes az előző Lovely lakknál írt véleményem. Az összes közül ez az abszolút kedvenc az idei nyáron.
Az NYC  gyorsan száradó (?) lakkjával már nem ilyen fényes a helyzet: kellemes pasztell sárga árnyalat amit minimum két réteggel lehet elérni és ahhoz képest, hogy mennyi ideig várom hogy megszáradjon nem mondhatnám tartósnak, jó ha 1 napot kibír makulátlanul.
(mekkora a különbség a swatch és az üvegben lévő árnyalat között?!)
Az Essence Multi Dimension lakk már van vagy 3 éves és még mindig jól bírja, mind állagra mind mennyiségre pedig használtam már fülbevaló felújításra vagy Carrie-féle designra :) Nagyon sok réteg kell belőle, de megéri bajlódni a száradással - mert hogy irtó lassan szárad. Nekem ez az igazi barackvirág szín.



És végül a menta, zöldeskék és kék árnyalatok. A Moyra lakkokkal "jó viszonyt ápolok", bár az újabbakat még nem próbáltam a régi kiadású és csomagolásúak tartósnak bizonyultak és egy két kivételével még több év távlatából sem csomósodtak vagy száradtak be. A bal szélső türkiz a négy közül a legkedvesebb, kevés van már csak belőle úgy hogy nagy becsben tartom. Essence-ék Show your feet termékcsaládjával nem olyan régóta ismerkedem, de az első benyomás nagyon is pozitív, habár nem hiszem hogy tartósabbak lennének mint a kézre való társaik. És színválaszték is elég gyér volt anno, de próbaképp megvettem 2 zöldes árnyalatot. Készült ezzel is korábban egy gyenge szivacsos mani itt, ha érdekel:)  Ami viszont nagyon-nagyon bevált az az elszíneződött (láb)körmök elleni lakkja, ami a nyár egyik felfedezése. Enyhe (de tényleg nagyon lightos) rózsaszín-fehérre színezi az elszíneződött körmöket. Pillanatok alatt szárad. Alapnak vagy csak úgy simán is megállja a helyét, mert mutatós a végeredmény.  //UPDATE: láttam tegnap a Rossmann akciós kosárkáiban habár lassan vége a nyárnak és lábaink kevésbé lesznek szem előtt, de szerintem érdemes még gyors beszerezni //

 Follow on Bloglovin

Nektek mi a véleményetek a Lovely új generációs lakkjairól?
Essence vagy Lovely ?


You Might Also Like

5 hozzászólás

  1. Most már egyértelműen Lovely, az Essence annyira gagyi lett, hogy 200 forintot se ér a lakkjuk.
    Annak idején volt egy csomó Essence lakkom, ma meg már alig alig.
    Lovely rendesen belehúzott, tényleg jó minőségűek a lakkjaik, de a szívemnek legkedvesebbek a Catrice lakkok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az új essence lakkokból csak kettő van, egy nude és egy ütős piros de nem sokszor használom őket. Nem tartós, pattogzik stb. A Lovely lakkok az élénk színeivel és a meglepő tartósságukkal vettek le a lábamról:)
      Catrice lakkom még nincs, de azok között is láttam szép színeket.

      Törlés
  2. Uhhhh, de jó színe van az Essence Cherry Blossomgirl lakknak és a Moyra sötétkéknek. A Lovely lakkok nekem is nagyon bejönnek, igaz még csak egy fehér színűt vettem az újabb kiadásból, de tervezek még tőlük venni. Ezekből az új Essence lakkok közül egy sincs még, hogy miért azt nem tudom, de úgy látom jobb, ha a jól beváltnál maradok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a fehér Lovelyra kíváncsi vagyok. Hány réteg kell belőle hogy szép, egységes színt kapjunk? Akartam venni múltkor de egyik üzletben se találtam, elkönyveltem hogy biztos nincs is fehér.

      Törlés
  3. Pont ma fotóztam be ez a posztomat, és egy lakk szerepel ezek közül rajta... :D A 69-es türkiz Moyra és a zöld Lovelym is nagyon hasonló ehhez, csak nekem a pearl bease Nr3 van meg. <3

    VálaszTörlés

Facebook