Alverde matt padlizsán

május 02, 2014


  A legpraktikusabb és a legjobban kihasználható szemhéjpúderemet szeretném most egy kicsit közelebbről is bemutatni. Szerepelt már az áprilisi kedvencek közt és biztosra veszem, hogy lesz még róla szó annyira a szívemhez nőtt. 
Lóti-futi napjaimon vagy ha  a sminkelésre csak 1,5 perc jut mindig ehhez a préselt porhoz nyúlok és egy szatén fényű essence színhez és már kész is natúr szemsminkem.



A 10 dark Aubergine fantázia nevet viseli ez a bordóba hajló lilás árnyalat, ami ha jól tudom padlizsánt jelent bár engem kevésbé emlékeztet rá.

 Az okát, amiért szerelembe estem ezzel a szemhéjszínnel azt ez a kép hűen tükrözi: ennyire krémesen lágy textúrájú matt  por állagú termékkel még nem találkoztam. Alig porzik, azt is csak addig amíg az ecsetre kerül, felvitelkor egyáltalán nem hullik és a kellemes állagnak köszönhetően szépen terül, könnyen eldolgozható. Láthatjátok mennyire erőteljes, a  fenti képen egyetlen rétegben látjátok (elég nagy mennyiségben, de 1 rétegben), hétköznapi sminkben szeretem tompítani  bézses árnyalatokkal mert önmagukban az ehhez hasonló színek nálam könnyen  kialvatlan vérnyuszi-hatás keltenek :)
Egy szó, mint száz az Alverde ezzel a matt vonallal belopta magát a szívembe, véletlenül akadtam rá de most hogy tudom mit tud és hogy mennyire szegényes a drogériás kínálat igazán matt árnyalatokból igazán megérte az árát.  A Lovely nude palettája színben és árban is nagyon csábító ugyan, de sajnos csak 2-3 matt szín található benne ami miatt nem tudnám teljes egészében kihasználni így hiába a kedvező ár felesleges pénzkidobásnak érezném ezért inkább ebből a mono-ból táraznék be.
Nem reménytelen, hogy találni még ilyen matt színeket a  leárazott kosárkákban, - mert a jelenlegi szortiment közt sajnos nem láttam - szóval ha összefuttok vele ne hagyjátok ott!


You Might Also Like

1 hozzászólás

Facebook