Pieces of me│Egy tökéletes vasárnap margójára

október 12, 2014


A legutóbbi Pieces of me bejegyzés május végén volt, épp itt volt az ideje a folytatásnak. Remélem a Ti vasárnapotok is olyan jól telt mint az enyém, nézzétek csak!



Tökéletes vasárnapot tudhatok magaménak, egész nap kezemben a géppel mászkáltam így sikerült megörökítenem is néhány pillanatot belőle. Korán reggel kivetett az ágy, 10 órakor már elégedetten nyugtáztam hogy minden házi munkával (mosás,főzés, takarítás) végeztem, ragyog minden.
Lelkifurdalás nélkül - hogy hanyagolom házi asszonyi teendőimet - ülhettem a gép elé hogy megnézzem a többiek Glamour szerzeményeit. 
Ebéd előtti testmozgásként áttekertem anyuhoz, hogy házi asszonyi teendőim után állampolgári "kötelezettségünknek" is eleget tehessünk. Az öltözékemet nem cifráztam; vasárnap lévén a szabadidős outfit, Választás ide vagy oda  megfelelőnek tűnt.
Útközben kattintottam pár képet többek közt a sínek közt nőtt mininapraforgóról és a szavazás utáni jól megérdemelt sütihegyekről. 

Délután online csevegtünk tesómmal Londonból. A délutáni pihenő után pedig Bono kutyám kifogyhatatlan "menni akarását" igyekeztünk  kielégíteni a közeli mezőn vad ludakkal és kerítés alatt kibújt "vérmes" kiskutyával színesítve a sétát. 
A délután hátralévő részét termékfotózással töltöttem, a hétvégén beszerzett Loreal hidratáló krémről (is) lőttem néhány képet. 
Hazaérve  egy bögre citromos tea mellett hol a választási műsor hol  a Sztárban Sztár között kapcsolgatva töltöm az időt. Az este hátralévő részében pedig a Trónok harca 4. évadába kezdünk elszántak vagyunk, szerintem ma éjszaka ki is végezzük mert holnap egyikünknek sem kell munkába menni. 

Így telt az én tökéletes vasárnapom, aminek  minden egyes percét élveztem, felöltődtem és hálás vagyok érte!



You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Ó de szép kutyusod van!
    (megragadtam a bejegyzés lényegét :D
    Nekem is szuper vasárnapom volt, barátnőm és kislánya jött el hozzánk, nagyokat beszélgettünk, állatkertbe mentünk, jókat/finomakat ettünk :D

    VálaszTörlés
  2. A kutyus és a cicás bögre a kedvencem :-D Szuper hangulatképek, jó volt nézegetni őket :-)

    VálaszTörlés

Facebook