Így írtok Ti! #2.

október 06, 2015


Régóta terveztem, hogy alkalomadtán összegyűjtöm azokat a blogbejegyzéseket az elmúlt hónapokból amik a legjobban tetszettek, inspiráltak, elgondolkodtattak egyszóval emlékezetesek voltak számomra. Szívesen népszerűsíteném ily módon is kedves bloggertársaim  szellemi tulajdonát ha nem bánják, hogy aki lemaradt az most pótolhassa :) 
Valószínűleg mindannyiukat ismeritek már, de a bejegyzéseket amiket a legszívesebben olvastam tőlük az elmúlt hónapban talán még nem.... { Ha magadra ismersz és nem szeretnéd  hogy  a BizsuMánia blog  megemlítsen Téged és az eredeti bejegyzésedre navigáljon, kérlek emailben jelezd!}
  

Kristálytisztán emlékszem az első Így írtok Ti! bejegyzésre, pedig ahogy elnézem ennek már több min 3 hónapja. Na de sebaj, mert az utóbbi hetekben is akadt néhány blogposzt ami "szemet szúrt" és szívesen olvastam. Felfedeztem új blogokat, , új termékeket, tippeket  és új nézőpontokat.... talán Ti is találtok köztük kedvetekre valót!


forrás: weheartit
  

1. 11ground │Kimondatlan szavak    Igazán különleges blogra bukkantam a napokban, ahol 6 lány, 6 különböző témában és stílusban osztja meg gondolatait szépségről, divatról, életmódról, lakberendezés és gasztro témában.. Ez itt most Wanda lélekerősítő irománya a kimondatlan szavakról (de szinte az összes írását ide linkelhettem volna)  ami nyomott hagyott bennem és elgondolkodtatott habár szerencsére engem nem érint közvetlenül a téma.

2. Piffeny│ 9 tipp, hogy többé ne késsünk!   Speciel én épphogy a "mindigmindenhováelőbbérők" táborát erősítem de azoknak akiknek gondot okoz időben elindulni és sokszor megkapták már hogy mindig rájuk kell várni, azok biztosan magukra ismernek  Piffeny írásából.

3. Zoara kuckója│Használhatatlan ajakkrém? Van megoldás  Bizony, én is belefutottam az ebay-en kapható borzalmas ajakszínezőből: a színe mesés az állaga és a használhatósága tragikus. De van rá megoldás. Evelin megmutatja! :)

4. RoseBallerina│Catrice Camouflage folyékony korrektorról írt tesztje is bekerült a kvázi kedvenc blogbejegyzések közé, mert hogy Rebeka elsőként számolt be a méltán híres camouflage folyékony változatáról. A hétvégén muszáj lesz beszereznem egy korrektort, ennek a bejegyzésnek köszönhetően már meg is van melyikre esik majd a választásom.

You Might Also Like

2 hozzászólás

  1. Köszönöm szépen az említést! :-) Klassz a blogod, meg fogom nézegetni!
    Üdv: Piffeny

    VálaszTörlés
  2. Én is köszönöm a hivatkozást!!! :) Holnap, mikor frissebb leszek, tüzetesen át is fogom böngészni a blogod, mert eddig nagyon ígéretesnek tűnik! :)

    VálaszTörlés

Facebook