10 week beauty challenge │ 7 polishes

március 28, 2015

 

Hipp-hopp eltelt egy újabb hét. Érkezem is a kihívás következő epizódjával ami ezen a héten a jelenlegi kedvenc lakkjaimról fog szólni immár egyértelműen a tavasz jegyében.  Öt színes  lakk és kettő az egyéb kategóriából ami elengedhetetlen ha körömfestésbe kezdek.






Catrice Ultimate Nail Laquer
(02 Pimp my Shrimp)
A képen talán kicsit neonos hatást kelt de élőben inkább narancssárga, olyan igazi ütős narancssárga. Nem lehet nem észrevenni. Elfogadható fedés 3 rétegben érhető el vele, a tartóssága botrányos de én akkor is kitartok mellette.


Rimmel 60 seconds lakkok
 (813 Round and round the garden)
Meghatározhatatlan szín de az idei tavasz egyértelműen legkedvencebb lakkja. Piszkos zöld némi pasztell beütéssel, talán. Széles ecsettel (bár ez az összes itt szereplő lakkról elmondható), ultra gyors száradási idővel és fényes finish-sel bír. Egy rétegben nem fed 100%-ig, kettővel a tuti.  Szívesen hordom együtt a breakfast in bed árnyalattal a gyűrűsujjaimon.  Tartósságával maximálisan elégedett vagyok simán kibír 4 napot is.

 (605 Purple reign)
A legszebb lila lakkom, ahogy a neve is elárulja; domináns, intenzív színről van szó. Egyetlen réteg is elegendő, azonnal szárad. Tartóssága átlagosan 3-4 nap anélkül hogy pattogzani kezdene ami szerintem elég jó.

 (873 breakfast in bed)
Mikrocsillámokkal teli menta szín ami eléggé csíkoz és speciel én ezekért a csillámokért se rajongok. Ez a szín volt az első az öt Rimmel lakk közül és a legrosszabb tulajdonságokkal rendelkező lakk is egyben. Ugyanolyan technika és száradási idő mellett  mint ahogyan a többit is használom ez a lakk hajlamos buborékosodni. Mostanra szinte bármelyik másikat gyakrabban használom de akkor is benne van a top 5 tavaszi lakkban. Tartóssága nagyjából 2 nap.

(816 Green eyed monster)
Két rétegben kielégítő a fedése de a tökéletes fűzöld eléréséhez és a tökéletes fedésért háromszor érdemes felkenni. Szintén gyorsan szárad és fényes finish-ű. Elég tartós, nálam akár 4 napig is bírja hibátlanul persze úgy felette az Essence zselés hatású fedőlakkját használom.






Essence Nail Candies
 

  (05 sugar pie)
A kedvenc alapplakkomat - amit én gyakran csak önmagában viseltem annyira szép természetes árnyalata volt -  már nem kapni de mióta beszereztem  ezt a Candies lakkot annyira már nem is bánom. Igaz négy réteg is kell belőle hogy olyan nincssemmiakörmeimenmégisegészségesenfénylik-típusú körmöt kapjak mint az említett alaplakkal de szerencsére gyorsan szárad így nem tart sokkal tovább a körömfestés. Egyetlen rétegben minden színes lakk alá teszek belőle de a 6 az 1-ben tulajdonságaiból egyet se tapasztaltam.
 


Essence Nail art express dry drops

Hogy is élhettem körömlakkszárító nélkül? Próbáltam spray változatban is de a cseppentős formula sokkal hatásosabb. Szinte azonnal koppanósra szárad bármilyen lakk és plusz fényt is kölcsönöz mindnek. Bőven megéri az árát is hiszen egy-egy csepp bőven elég körmönként. 

Kihívás korábbi állomásai:

♦10 secrets
♦ 9 likes
♦ 8 dislikes

You Might Also Like

1 hozzászólás

Facebook