10 week beauty challenge │ 6 wishes

április 04, 2015








1. Flormar körömlakkok │Annyi meseszép színben kaphatóak hogy egyet sem tudok kiemelni... mindet szeretném de legalább is a beauty toys kollekció összes darabját.

2. Sigma kabuki ecset│Ugyan a jelenlegi alapozó ecsetemmel nagyon elégedett vagyok de ha egy  Sigma kabuki a kezembe akadna bizony gondolkodás nélkül lecserélném a mostani jól bevált darabot. (nyilván, ki nem?)

3. Nina Ricci E'lixir│Valószínűleg azért szeretnék gazdagabb lenni egy Nina Ricci illattal mert anyu rengetegszer elmesélte már hogy megismerkedésük után nem sokkal ezt a parfümöt kapta aputól szerelme jeléül. A sztorit számtalanszor hallottam már, biztos ez is közrejátszik amiért én is szívesen elfogadnám ajándékul :)

4. 3D-s műszempillák│Régi vágyam a tartós műpillák kipróbálása de amikor már ott tartok hogy bejelentkeznék a kozmetikushoz valahogy mindig elkap a félsz. Mi van ha nem bírják a pilláim és az eredetihez képest jóval kevesebb szállal végzem?! Végül is elégedett vagyok a szempilláim hosszával, ívével csak furdal a kíváncsiság milyen lenne a világ 3D-s pillák mögül.

5. M.a.c. Studio Face and Body Foundation │ Egyszer, valamikor biztos az enyém lesz a M.a.c. folyékony alapozója egy hatalmas flakonnal csak még fogalmam sincs melyik árnyalat illene hozzám.

6. Lush Gorgeous hidratáló │ A krémek krémje a Lush-nál, amiből néhány grammnyi mennyiséget is  aranyáron mérnek. Érdekel mit tudhat ennyi pénzért. ( jelenleg webshopban 18990-,ft/45g)


Kihívás korábbi állomásai:


You Might Also Like

1 hozzászólás

Facebook